Кейт Міддлтон, що лікується від раку, з’явилася на раніше неопублікованому фото

Читать на русском
Автор
1149
У Кейт Міддлтон онкологія Новина оновлена 02 червня 2024, 09:48
У Кейт Міддлтон онкологія. Фото Getty Images

42-річна принцеса має щасливий вигляд

Дружина майбутнього короля Великої Британії принца Вільяма, 42-річна принцеса Кейт Міддлтон, яка 22 березня повідомила британських підданих про своє онкозахворювання, з’явилася на архівній фотографії, зробленій минулого року.

Раніше неопублікований знімок, датований 28 квітня 2023 року, був викладений у мережу зовсім недавно. На ньому герцогиня Уельська має щасливий вигляд, у чудовому настрої.

Валлійська резиденція Duffryn Mawr Country House згадала про візит членів королівської родини та опублікувала фото принца Вільяма та Кейт Міддлтон у соціальній мережі у Фейсбуці.

Кейт і Вільям відвідали англійське селище Аберфан, щоб віддати шану сім’ям, які втратили близьких внаслідок катастрофи на шахті 1966 року, яка забрала життя 116 дітей і 28 дорослих. На знімку подружжя стоять пліч-о-пліч поряд з п’ятьма співробітниками заміського будинку Duffryn Mawr.

Кейт Міддлтон принц Вільям
Кейт Міддлтон та принц Вільям в Аберфані 28 квітня 2023 року. Фото: facebook.com/DuffrynMawrUK

На іншому фото підписи британського королівського подружжя прикрашають гостьову книгу готелю, а також дату перебування.

Кейт Міддлтон принц Вільям
Фото: facebook.com/DuffrynMawrUK

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон може не з’явитися на публіці до кінця 2024 року. Зараз 42-річна принцеса проходить профілактичну хімієтерапію, і нині перебуває далеко від уваги громадськості. Також є ймовірність, що Кейт випустить нове відеозвернення, щоб розповісти про свій стан здоров’я і уникнути різних чуток та теорій змов.

Раніше близьке оточення членів королівської родини повідомило, що хвороба сильно виснажує принцесу Уельську. У Кейт почало випадати волосся, вона часто відчуває нудоту, її рівень імунітету знизився.