Нове відео з Кейт Міддлтон та її непоява до 2025 року: що відомо про хвору на рак принцесу

Читать на русском
Автор
1404
Кейт Міддлтон оголосила про свою хворобу 22 березня 2024 року Новина оновлена 27 травня 2024, 15:48
Кейт Міддлтон оголосила про свою хворобу 22 березня 2024 року. Фото Getty Images

Невістка короля Британії збирається випустити нове відео про стан здоров’я, щоб уникнути чуток

Дружина майбутнього короля Британії принца Вільяма, 42-річна герцогиня Уельська може не з’явитися на публіці до кінця 2024 року. Зараз принцеса, яка проходить профілактичну хімієтерапію після того, як їй поставили діагноз рак, нині перебуває далеко від уваги громадськості.

Як розповіло королівське джерело виданню Daily Beast, "щоденник Кейт за цей рік порожній. Нічого не заплановано. Вона може не з’являтися на публіці до кінця року".

Водночас видання the news пише, що Кейт Міддлтон збирається випустити нове відео про свій стан здоров’я, щоб уникнути різних чуток.

Королівський коментатор Кінсі Шофілд поділилася, що, на її думку, Кенсінгтонський палац не відкидає ще одного відеозвернення за участю принцеси, яка поінформує британців про етап одужання. "Це виявилося дуже ефективним способом тримати на відстані теоретиків змови", — додала вона.

Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Повідомляється, що разом із чоловіком принцеса проведе наступний тиждень у відпустці у своєму маєтку у Сандрінгемі. Очікується, що Вільям приділятиме більше часу своїй родині.

Раніше близьке оточення членів королівської родини повідомило, що хвороба сильно виснажує принцесу Уельську. У Кейт почало випадати волосся, вона часто відчуває нудоту, її рівень імунітету знизився.

Раніше "Телеграф" розповідав, що у Британії готуються до похорону хворого на рак короля Чарльза III. Проблеми зі здоров’ям монарха прискорили необхідність планування його смерті.