"Вона може ніколи не повернутися до своєї ролі": нові подробиці стану хворої на рак Кейт Міддлтон

Читать на русском
Автор
874
Кейт Міддлтон лікується від онкології
Кейт Міддлтон лікується від онкології. Фото Getty Images

Герцогиня одужує, але до публічного життя вона не готова

Поки британський принц Вільям бере на себе більшу частину королівських обов’язків, його дружина Кейт Міддлтон, герцогиня Уельська, проходить профілактичну хімієтерапію і, судячи з усього, одужує.

Про покращення стану здоров’я 42-річної принцеси пишуть західні ЗМІ. Як, наприклад, Us Weekly. Ексклюзивно для видання інсайдер поділився, що Кейт перебуває на шляху до одужання і зараз активно займається дітьми.

"Кейт почувається досить сильною, щоб активно займатися дітьми", — каже джерело. Другий інсайдер також додає, що "одужання Кейт йде добре".

"Вона не може бачитися з багатьма людьми, тому що схильна до захворювань, і вони (члени королівської родини) не хочуть, щоб її наражали на небезпеку, але вона в порядку", — сказало джерело.

Водночас Кейт Міддлтон може не повернутися до своєї громадської роботи в найближчому майбутньому. "Нам було цілком зрозуміло, що Кейт потребує простору та усамітнення, щоб відновитися прямо зараз. Вона повернеться до роботи, коли отримає зелене світло від лікарів", — заявили в Кенсінгтонському палаці.

За словами другого джерела, пише Us Weekly, команда Кейт "переоцінює те, що вона зможе взяти на себе роботу, коли повернеться", зазначаючи: "Вона може ніколи не повернутися в тій ролі, в якій люди бачили її раніше".

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон може не з’явитися на публіці до кінця 2024 року. Наразі 42-річна принцеса проходить профілактичну хімієтерапію, і нині знаходиться далеко від уваги громадськості. Також є ймовірність, що Кейт випустить нове відеозвернення, щоб розповісти про свій стан здоров’я.