"Це точно не про мене": Слава Дьомін, який нещодавно оскандалився, чесно відповів, чи боїться воювати

Читать на русском
Автор
Шоумен зізнається, що боїться йти на фронт Новина оновлена 15 червня 2024, 13:48
Шоумен зізнається, що боїться йти на фронт. Фото instagram.com/slavademin_official

Інтерв'юер поки не оновив дані в ТЦК

Популярний український радіоведучий Слава Дьомін, який нещодавно взяв інтерв’ю у скандального "психолога" Спартака Субботи, зізнався, чи оновив дані після закону про мобілізацію і чи страшно йому йти на фронт. Шоумен також поскаржився на черги в ТЦК і сказав, що не має часу в них стояти.

Про це Слава Дьомін розповів в інтерв’ю "РБК-Україна". Ведучий зізнався, що намагався оновити дані кілька разів, але зробити це не вдавалося.

"Я кілька разів намагався оновити дані. В мене не вийшло, тому що великі черги. Тому я зараз чекаю, коли трошечки спадуть усі ці черги. Бо я просто не маю фізично часу стояти там по 3-4 години", — ділиться Слава Дьомін.

Інтерв’юер ділиться, що готовий оновити дані, оскільки це закон, але поки чекає. "Ви бачите, як Анатолій Анатоліч ходить? У нього троє дітей, йому просто треба ці всі результати, а він цього теж не може зробити. Тому я чекаю, але я готовий, це закон", — зізнається ведучий.

Інтерв’юер зазначає, що боїться, як і всі, йти воювати, однак втікати за кордон в разі вручення повістки не збирається. "Ну, бояться всі, так, це чесно. Всі бояться смерті, всі бояться війни. Але якщо так станеться, ховатися або втікати за кордон не буду, це точно не про мене", — ділиться шоумен.

Нагадаємо, що нещодавно Слава Дьомін взяв інтерв'ю у скандального Спартака Субботи, за що отримав чимало хейту за те, що "тягне" таких особистостей в інфопростір. Однак коментарі під дописом в Інстаграм закрив для тих, хто не підписаний на його сторінку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анатолія Анатоліча зупинили працівники ТЦК у Києві. Ми поділилися, чи вручили повістку шоуменові.