Скандальний блогер Спартак Суббота розповів, чи оновив дані в ТЦК і чи піде воювати (відео)

Читать на русском
Автор
Спартак Суббота назвав причину, чому не піде воювати Новина оновлена 10 червня 2024, 18:09
Спартак Суббота назвав причину, чому не піде воювати. Фото instagram.com/spartaksubbota/

Блогер поділився, коли востаннє був в ТЦК

Скандальний блогер та ексведучий "Подкаст терапії" Спартак Суббота, який розповів, скільки і на чому заробляє після скандалу, поділився, що зараз він навчається. Саме тому не оновив свої дані в ТЦК.

Про це він розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну. Блогер заявив, що не боїться воювати, однак поки на фронт не поспішає.

Спартак Суббота розповів, що навчався в суворовському училищі, однак не вважає, що це військовий досвід. За його словами, коли в дію вступив новий закон про мобілізацію, дані в ТЦК він не оновлював через те, що зараз проходить докторантуру. Однак він зробив це до початку повномасштабного вторгнення.

"Дані в ТЦК ще не оновлював після виходу закону. Але я оновлював дані прямо за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення. Отримав військовий квиток. Все що треба зробив буквально за кілька днів до повномасштабки. Тому що було таке відчуття, що щось буде, і хай воно собі буде, хай буде воєнний білет, він зайвим не буде. Тому я оновив", — ділиться Спартак Суббота.

За словами блогера, він оновить дані в ТЦК, коли закінчить докторантуру. На запитання, чи боїться він воювати, відповів, що ні, однак, як і всі люди, боїться смерті.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Спартак Суббота розповів, які в нього були стосунки з Женею Яновичем. Блогер також поділився, як він зараз ставиться до ексспівведучого.