"Планую поїхати в Болгарію": Дмитро Коляденко чесно розповів, чи піде в ТЦК

Читать на русском
Автор
Дмитро Коляденок розповів, чи боїться йти в ТЦК
Дмитро Коляденок розповів, чи боїться йти в ТЦК. Фото instagram.com/kolyadenkodima_official

Шоумен поділився, що прийняти рішення йому допомогли карти Таро

Шоумен Дмитро Коляденко зізнався, що піде в ТЦК, щоб оновити дані й отримати військово-обліковий документ, з яким мав проблеми Анатолій Анатоліч. 53-річний хореограф зазначив, що він стоїть на обліку в військкоматі, але поки що дані не оновив.

Шоумен поділився, що хоче поїхати за кордон, тому хоче, щоб з документами було все добре. Про це він розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну.

"Я планую поїхати в Болгарію до дітей. Мені треба пін-код, воєнний білет, щоб він був чесний, чистий, тому я піду", — поділився шоумен. Також Дмитро зазначив, що почав захоплюватися картами Таро. Вони й допомогли йому прийняти рішення.

"Я розклад зробив собі, мені карти сказали, треба поступити традиційно. "Діма, йди в ТЦК". Я також переживав, думав, що робити. Я зробив розклад і зараз спокійний. Мені треба йти — і я піду", — спокійно розповів шоумен.

Нагадаємо, що раніше Дмитро Колядено розповідав, що якщо отримає повістку, піде на фронт. Однак також шоумен зізнався, що зараз він грає в театрі і вважає, що його місце там, адже може дарувати приємні емоції та морально підтримувати людей, які виснажені психологічно.

Раніше "Телеграф" розповідав, що новий "Холостяк" Олександр "Терен", який втратив дві кінцівки на фронті, розкрив, яку дівчину шукатиме на проєкті. Для нього важливо, щоб дівчину цікавило побудувати стосунки, а не зробити собі рекламу для соцмереж.