Не заряджайте телефон у цих ситуаціях: може зламатися

Читать на русском
Автор
622
Заряджання телефону має певні особливості
Заряджання телефону має певні особливості. Фото Canva

Пристрій можна заряджати не завжди

Ми живемо в часи постійних вимкнень електроенергії, відповідно дбаємо про те, щоб всі гаджети були зарядженими. Особливо це стосується телефона, адже це джерело зв'язку та інформації. До речі, є речі, які не варто робити з зарядним пристроєм, якщо не хочете, щоб він зламався.

Цілком природно, що користувачі намагаються якомога більше зарядити телефон, коли ще є світло. Але є три ситуації, коли це робити не варто, якщо ви хочете, щоб пристрій працював довго та якісно, пише "Апостроф".

У жодному разі не ставте телефон на місце, яке нагрівається сонячним промінням. Найчастіше у будинку чи квартирі — це підвіконня. Зараз у повітрі доволі високі температури, тож це дуже актуально. Є висока ймовірність, що від перегрівання пристрій може зламатися.

Велику шкоду телефону завдає, коли одночасно говоримо по ньому та ставимо на зарядку. Виникає велике навантаження, яке зменшує продуктивність роботи гаджету.

А от взимку треба пам'ятати, що коли ми приходимо з вулиці додому, поверхня телефону є все ще дуже холодною. Тому не варто поспішати поставити його на зарядку. Перепад температур може погано вплинути на телефон і призвести до поломки.

Раніше "Телеграф" писав, як підключити роутер до повербанку, щоб був інтернет. Є певні особливості, на які важливо звернути увагу.