39-річного Анатолія Анатоліча зупинили працівники ТЦК у Києві: чи виписали йому повістку

Читать на русском
Автор
912
В Анатолія Анатоліча запитували військовий квиток
В Анатолія Анатоліча запитували військовий квиток. Фото instagram.com/anatoliyanatolich

Це сталося зранку, 22 травня

Популярний український ведучий Анатолій Анатоліч розповів, що у Києві його зупинили працівники ТЦК. Інтерв’юер поділився, що це трапилося зранку, 22 травня, коли він відвозив дітей до школи.

Працівники ТЦК запитували в нього військовий квиток. Про це шоумен розповів на своїй сторінці в Instagram.

Анатолій Анатоліч також поділився, що наразі він саме намагається отримати військовий квиток. "Віз дітей до школи, зупинили ТЦК на Варшавському шосе. Питали військовий квиток. Пояснив, що ще в процесі отримання", — поділився ведучий.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Шоумен відразу додав, що вже записався до військкомату і став в електронну чергу. Відвідати центр Анатолій Анатоліч повинен 24 травня.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Варто зазначити, що у соцмережах шоумен неодноразово розповідав про те, що довго не міг стати на військовий облік. Він кілька разів відвідував ТЦК. За відсутність військового квитка йому навіть виписували штраф.

Раніше "Телеграф" розповідав, на відомого блогера Ніколаса Карму напали прямо в центрі Львова. Коли блогер прогулювався вулицею та як зазвичай, знімав відео, два молодики, які проходили повз, вигукували до нього провокативні вислови й виражалися нецензурною лексикою.