Виноград буде соковитим і великим: три ефективні засоби, які треба внести в червні

Читать на русском
Автор
569
Чим удобрити виноград у червні
Чим удобрити виноград у червні. Фото Canva

Правильне підживлення дасть помітний ефект

Виноград — улюблені ягоди багатьох, адже вони є дуже солодкими і корисними. А коли, як не влітку насолоджуватися стиглими гронами? Утім, якщо вирощуєте цей фрукт самостійно, треба не забувати про внесення добрив. Використавши їх, можна отримати набагато більший урожай. Полуниця, до речі, теж потребує хорошого догляду.

Червень є особливо важливим місяцем у вирощуванні винограду, бо в цей період він активно росте та цвіте. Також починають формуватися плоди. Тому саме час підживити саджанці натуральними добривами, пише видання "На пенсії".

Дріжджі

Дріжджі — це ефективний народний засіб, який живить виноград корисними речовинами. Візьміть 100 грамів продукту та розведіть його в 500 мілілітрах води. Нехай настоюється тиждень. Тоді поєднайте розчин з п'ятьма літрами води. Виноград буде рости краще.

Курячий послід

Органічне добриво у вигляді курячого посліду також дасть хороший результату підживленні винограду. Розбавте 250 грамів речовини в 1 літрі води. Залишіть на 2 тижні. Тоді треба долити ще 10 літрів води й можна використовувати. Завдяки такому добриво виноград буде менше хворіти й заражатися шкідниками.

Попіл

Перевіреним засобом, який дасть результат, є деревний попіл. Всього 2 склянки речовини, 10 літрів води. Хай настоюється тиждень. Підживіть виноград цим розчином і він виросте більшим, ніж зазвичай.

Раніше "Телеграф" писав, чим удобрити солодкий перець влітку. Всього кілька засобів, і результат не змусить вас чекати.