Виросте великим і соковитим: чим підживити солодкий перець влітку

Читать на русском
Автор
Хороше підживлення для перців
Хороше підживлення для перців. Фото Canva

Овочі виростуть великими та соковитими

Стручковий перець — це популярний овоч, який містить чимало вітамінів і мінералів. Тому їх і вирощують на городі, аби згодом смакувати такими поживними плодами. Щоб досягти хорошого урожаю, потрібно використовувати добрива. Зверніть увагу, що є овочі, які треба встигнути посадити саме в червні.

Насамперед треба звернути увагу на стінки перцю, якими вони є. Якщо тонкими — це означає, що їм може бракувати калію, пише видання "На пенсії". Ще одним сигналом, який може свідчити про брак поживних речовин є те, що листя починає скручуватися.

У такій ситуації важливо використовувати добрива на основі калію, а також гумати — добрива з калійними солями, які містять гумус. Ця речовина, завдяки якій стан землі стає кращим, а ще вона забезпечує різні процеси в ґрунті.

Городники радять удобрювати солодкий перець гуматом калію принаймні 1 раз у 2 тижні. Протягом сезону потрібно удобрити перець цією речовиною мінімум тричі.

Гумат калію вносять у вигляді порошку або ж роблять з нього рідке добриво. Перший спосіб — 1 чайну ложку речовини розвести у 10 літрах води, добре помішати та застосувати під кожну рослину перцю на городі.

Другий спосіб — треба взяти 10-20 мілілітрів розчину гумату калію й додати до нього 10 літрів води. Можете вносити. Скориставшись цим добривом, ви помітите наскільки перці почнуть рости більшими.

Раніше "Телеграф" писав, як позбутися шкідників на ділянці за допомогою одного народного засобу. Він є доволі універсальним.