У цих незвичайних котлетках один мінус – вони швидко закінчуються: незвичайний рецепт

Читать на русском
Автор
Дивовижні котлети у тісті
Дивовижні котлети у тісті. Фото shuba.life

Ідеальний швидкий перекус

Хочеться побалувати себе та близьких дуже смачним і ситним перекушуванням ? Тоді котлетки в тісті — те, що вам потрібно, просто призначені для перекушування.

Такими котлетками за рецептом Shuba можна насолоджуватися між основними прийомами їжі й навіть брати із собою в дорогу чи роботу. Вони смачні в будь-якому вигляді — і гарячому, і холодному, без улюбленого гарніру і навіть без хліба. Єдиний їхній мінус — котлетки швидко закінчуються.

Як приготувати котлети в тісті

Інгредієнти на 6 порцій

Для тіста:

  • борошно пшеничне — 500 г;
  • вода — 250 мл;
  • дріжджі сухі — 12 г;
  • курячі яйця — 1 шт.;
  • сіль — до свого смаку;
  • олія соняшникова — 200 мл.

Для котлеток:

  • м’ясний фарш — 300 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. У теплу воду додаємо дріжджі, сіль та яйце, все розмішуємо. В отриману масу всипаємо борошно, замішуємо м’яке тісто і накриваємо його на півгодини.
  2. Тим часом очищену і дрібно нарізану цибулю змішуємо з фаршем. Все солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та формуємо невеликі котлетки.
  3. Розкочуємо тісто завтовшки 1-1,5 см і нарізаємо його смужками шириною приблизно 7 см. На край кожної смужки викладаємо котлетку і загортаємо рулетиком тісто.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо заготовки швом вниз і обсмажуємо їх із двох сторін на середньому вогні до рум’яної скоринки.

Рекомендуємо приготувати зелений салат із молодої картоплі, горошку та яєць. Буде дуже смачно.