У цих незвичайних котлетках один мінус – вони швидко закінчуються: незвичайний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ідеальний швидкий перекус
Хочеться побалувати себе та близьких дуже смачним і ситним перекушуванням ? Тоді котлетки в тісті — те, що вам потрібно, просто призначені для перекушування.
Такими котлетками за рецептом Shuba можна насолоджуватися між основними прийомами їжі й навіть брати із собою в дорогу чи роботу. Вони смачні в будь-якому вигляді — і гарячому, і холодному, без улюбленого гарніру і навіть без хліба. Єдиний їхній мінус — котлетки швидко закінчуються.
Як приготувати котлети в тісті
Інгредієнти на 6 порцій
Для тіста:
- борошно пшеничне — 500 г;
- вода — 250 мл;
- дріжджі сухі — 12 г;
- курячі яйця — 1 шт.;
- сіль — до свого смаку;
- олія соняшникова — 200 мл.
Для котлеток:
- м’ясний фарш — 300 г;
- цибуля — 1 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У теплу воду додаємо дріжджі, сіль та яйце, все розмішуємо. В отриману масу всипаємо борошно, замішуємо м’яке тісто і накриваємо його на півгодини.
- Тим часом очищену і дрібно нарізану цибулю змішуємо з фаршем. Все солимо, перчимо, ретельно перемішуємо та формуємо невеликі котлетки.
- Розкочуємо тісто завтовшки 1-1,5 см і нарізаємо його смужками шириною приблизно 7 см. На край кожної смужки викладаємо котлетку і загортаємо рулетиком тісто.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо заготовки швом вниз і обсмажуємо їх із двох сторін на середньому вогні до рум’яної скоринки.
Рекомендуємо приготувати зелений салат із молодої картоплі, горошку та яєць. Буде дуже смачно.