До сніданку, на вечерю або для ситного перекусу: рецепт цих картопляних млинців доречний завжди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачні та ситні картопляні млинці](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/a2/eb204110-e778eb1ef021b503ae21050f33d6ea2c.jpg?v=8878_1)
Виручить у разі нестачі часу або раптового голоду
Смажена, варена картопля, ароматні деруни й навіть картопляні сирники — з улюбленого овочу придумана неймовірна кількість страв. Але навіть у цьому випадку ми вас здивуємо.
Річ у тому, що сьогодні ми розповімо, як приготувати з картоплі… млинці. Цю ситну та смачну страву можна готувати на сніданок або сімейну вечерю, і навіть до ситного перекушування. Тим паче, що готуються такі млинці швидко та з доступних продуктів. Рецептом ділиться "На пенсії".
Як приготувати картопляні млинці
Інгредієнти:
- борошно — 120 г;
- картопля — 300 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- вершкове масло, кріп, перець та сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо і натираємо на дрібній тертці. Подрібнюємо кріп, часник пропускаємо через прес.
- В окремій мисці віночком збиваємо яйця. Змішуємо їх з підготовленою картоплею, просіяним борошном, часником, рослинною олією, сіллю і перцем. Все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо кріп і знову перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо тісто та обсмажуємо млинці з обох боків до рум’яного кольору.
Готові млинці змащуємо вершковим маслом. Подаємо з улюбленим напоєм.