До сніданку, на вечерю або для ситного перекусу: рецепт цих картопляних млинців доречний завжди

Читать на русском
Автор
Смачні та ситні картопляні млинці
Смачні та ситні картопляні млинці

Виручить у разі нестачі часу або раптового голоду

Смажена, варена картопля, ароматні деруни й навіть картопляні сирники — з улюбленого овочу придумана неймовірна кількість страв. Але навіть у цьому випадку ми вас здивуємо.

Річ у тому, що сьогодні ми розповімо, як приготувати з картоплі… млинці. Цю ситну та смачну страву можна готувати на сніданок або сімейну вечерю, і навіть до ситного перекушування. Тим паче, що готуються такі млинці швидко та з доступних продуктів. Рецептом ділиться "На пенсії".

Як приготувати картопляні млинці

Інгредієнти:

  • борошно — 120 г;
  • картопля — 300 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • вершкове масло, кріп, перець та сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю чистимо, миємо і натираємо на дрібній тертці. Подрібнюємо кріп, часник пропускаємо через прес.
  2. В окремій мисці віночком збиваємо яйця. Змішуємо їх з підготовленою картоплею, просіяним борошном, часником, рослинною олією, сіллю і перцем. Все ретельно перемішуємо.
  3. В отриману масу додаємо кріп і знову перемішуємо.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо тісто та обсмажуємо млинці з обох боків до рум’яного кольору.

Готові млинці змащуємо вершковим маслом. Подаємо з улюбленим напоєм.