Найсмачніша страва з кабачків: як приготувати їх з фаршем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 723
![Простий рецепт](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/a8/4ab111af-926987dde23d8cfa58cad0469cb53a89.png?v=1886_1)
Ідеальний варіант вечері для всієї родини
Кабачки — універсальний овоч. З нього можна приготувати безліч смачних, корисних та поживних страв. Наприклад, запіканку з фаршем, яка стане ідеальним обідом або вечерею. Раніше ми розповідали, як приготувати кабачкові мафіни, а тепер ділимося рецептом смачнющої запіканки.
Ця страва — ідеальне поєднання смаків. Вона також дуже ситна і поживна. Рецептом поділилися на порталі meta.ua.
Як приготувати запіканку з кабачків
Інгредієнти:
- кабачки 3-4 шт;
- фарш 600-700 г;
- рис — 80 г;
- цибуля — 1 шт;
- петрушка, кріп;
- часник — 2 зубчики;
- паприка (солодка) 1 ч. л.;
- чорний перець, сіль — на свій смак;
- моцарела — 150 г.
Для заливки:
- сметана — 300г;
- кетчуп — 1 ст. л.;
- вода — 150 мл;
- сіль, перець — на свій смак;
Спосіб приготування:
- Кабачки нарізаємо кільцями. Відварюємо рис до напівготовності. Дрібно нарізаємо цибулю та зелень.
- Змішуємо з фаршем рис, цибулю, зелень та вичавлюємо часник. Додаємо сіль, паприку та перець. Перемішуємо.
- Викладаємо нарізані кабачки у форму, чергуючи з фаршем. Для заливки в окремій тарілці змішуємо сметану. кетчуп, воду, сіль та спеції.
- Заливаємо кабачки. Ставимо запіканку в духовку, розігріту до 180 градусів.
- Випікаємо 30 хвилин. Потім затираємо сиром і ставимо у духовку ще на 10 хвилин.
Раніше "Телеграф" розповідав, як готувати окрошку. Ми поділилися ідеальним рецептом неймовірно смачного літнього супу на квасі.