Перевірений рецепт окрошки: найпопулярніша літня страва в спеку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 612
![Дуже смачна окрошка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/5d/09e8f910-641b8b032f92dbb6ee8d34d9229ad5d1.jpg?v=5435_1)
Смачна і ситна окрошка на квасі
Ми розповідали, як приготувати цікаву варіацію окрошки — з оселедцем. Тепер нагадуємо і про класичний рецепт з ковбасою та ароматним квасом. Хоча приготувати її можна і на айрані, і на кефірі — кому що більше подобається.
Окрошка – це чудова страва для спекотних літніх днів. Вона смачна, ситна та освіжаюча. На порталі "Добрі новини" поділились перевіреним рецептом цієї страви.
Інгредієнти:
- 1 варена картоплина (200 г)
- 2 свіжих огірки
- 200 г редису
- 330 г ковбаси
- 1 варене яйце
- сіль до смаку
- асорті зелені (кріп, петрушка, зелена цибуля)
- 2 ч. л. гірчиці
- 1,3 л квасу
Спосіб приготування:
- Наріжте картоплю, огірки, редис та ковбасу соломкою. Дрібно порубайте зелень.
- У високій склянці змішайте гірчицю з квасом. Це буде заправка для окрошки. Змішайте в каструлі або мисці картоплю, огірки, редис, ковбасу, зелень та заправку.
- Посоліть до смаку. Залийте окрошку квасом. Густоту регулюйте на свій смак. Зверху на окрошку покладіть нарізане на великі шматки яйце.
Дайте страві трохи настоятися — так вона буде ароматнішою. Також ми ділились рецептом дуже смачних кабачків.