Ситна, пряна та апетитна перша страва нашвидкуруч: суп з сочевиці сподобається близьким
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Неймовірно апетитний та простий у приготуванні суп](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/2d/c1cf18f3-d75000133d6b8f3c6ba0cee955c7f2d6.jpg?v=2059_1)
Страва з мінімуму інгредієнтів
Коли часу на приготування страв обмаль, а готова їжа потрібна вже тут і зараз, виручають "швидкі страви". Так, за лічені хвилини можна приготувати не лише пасту, але й першу страву, що, до того ж вийде дуже ситною.
Йдеться про суп з сочевиці, приготування якого, за словами авторки, не потребує значних зусиль та готується лише за 10 хвилин. А опублікували його на Instagram-сторінці "elena_ermolenko__".
Як приготувати суп з сочевиці
Інгредієнти:
- сочевиця червона – 200 г;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 4 зуб.;
- морква велика – 1 шт.;
- сіль;
- паприка;
- м’ята;
- перець чилі;
Спосіб приготування:
- Цибулю та часник підсмажити на суміші вершкового масла і олії.
- Додати почищену та нарізану на невеликі шматки (або натерту на терці) моркву, сіль та приправи, перемішати.
- Додати 2 літри води, варити до готовності моркви.
- Додати сочевицю та варити протягом 10 хвилин.
- Коли всі інгредієнти будуть готові, перебити їх блендером.
- За бажанням можна додати лимонний сік або йогурт.
- Подавати, приправивши зеленню.
Раніше ми писали, як приготувати ситні лежні. Це старовинна українська страва з картоплею.