Ситна, пряна та апетитна перша страва нашвидкуруч: суп з сочевиці сподобається близьким

Читать на русском
Автор
Неймовірно апетитний та простий у приготуванні суп
Неймовірно апетитний та простий у приготуванні суп. Фото 1000.menu

Страва з мінімуму інгредієнтів

Коли часу на приготування страв обмаль, а готова їжа потрібна вже тут і зараз, виручають "швидкі страви". Так, за лічені хвилини можна приготувати не лише пасту, але й першу страву, що, до того ж вийде дуже ситною.

Йдеться про суп з сочевиці, приготування якого, за словами авторки, не потребує значних зусиль та готується лише за 10 хвилин. А опублікували його на Instagram-сторінці "elena_ermolenko__".

Як приготувати суп з сочевиці

Інгредієнти:

  • сочевиця червона – 200 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 4 зуб.;
  • морква велика – 1 шт.;
  • сіль;
  • паприка;
  • м’ята;
  • перець чилі;

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та часник підсмажити на суміші вершкового масла і олії.
  2. Додати почищену та нарізану на невеликі шматки (або натерту на терці) моркву, сіль та приправи, перемішати.
  3. Додати 2 літри води, варити до готовності моркви.
  4. Додати сочевицю та варити протягом 10 хвилин.
  5. Коли всі інгредієнти будуть готові, перебити їх блендером.
  6. За бажанням можна додати лимонний сік або йогурт.
  7. Подавати, приправивши зеленню.

Раніше ми писали, як приготувати ситні лежні. Це старовинна українська страва з картоплею.