Ніхто не здогадається, що ця паста зі вчорашнім шашликом: незвичайний рецепт

Читать на русском
Автор
Паста з вчорашнім шашликом
Паста з вчорашнім шашликом. Фото food.obozrevatel.com

Близькі з’їдять усі та оближуть тарілки

Без соковитого, ніжного шашлику неможливо уявити жодного пікніка. Ці улюблені ласощі ми готуємо дуже часто.

А що робити, якщо пікнік пройшов, а шашлик лишився? Ми разом з Oboz.ua пропонуємо його не викидати, а приготувати зі вчорашнього м’яса пікантну пасту. Спробуйте — ця страва вас точно здивує.

Як приготувати пасту з шашликом

Інгредієнти:

  • шашлик – 300 г;
  • паста – 250 г;
  • цибулина – 1 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • помідор – 1 шт.;
  • томатний соус – 1 ст. л.;
  • болгарський перець – половина;
  • тертий твердий сир – 40 г;
  • сіль та перець – до свого смаку;
  • олія для смаження – 30 мл.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо довільно та обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до золотистості. Додаємо до нього подрібнений часник, перець та помідори. Все гасимо протягом 10 хвилин.
  2. Через зазначений час до сковороди додаємо томатний соус і томимо ще 10 хвилин.
  3. Шашлик нарізаємо та відправляємо в сковороду з овочевою сумішшю. Залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
  4. Пасту відварюємо до стану аль денте. Відкидаємо на друшляк. Відправляємо її до овочів та м’яса. Все ретельно перемішуємо.

Подаємо пасту з тертим сиром та улюбленим салатом. Вам точно сподобається.