Ніхто не здогадається, що ця паста зі вчорашнім шашликом: незвичайний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Паста з вчорашнім шашликом](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/2c/3424d74e-48c52dd2095152488de368b1480802c5.png?v=6423_1)
Близькі з’їдять усі та оближуть тарілки
Без соковитого, ніжного шашлику неможливо уявити жодного пікніка. Ці улюблені ласощі ми готуємо дуже часто.
А що робити, якщо пікнік пройшов, а шашлик лишився? Ми разом з Oboz.ua пропонуємо його не викидати, а приготувати зі вчорашнього м’яса пікантну пасту. Спробуйте — ця страва вас точно здивує.
Як приготувати пасту з шашликом
Інгредієнти:
- шашлик – 300 г;
- паста – 250 г;
- цибулина – 1 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- помідор – 1 шт.;
- томатний соус – 1 ст. л.;
- болгарський перець – половина;
- тертий твердий сир – 40 г;
- сіль та перець – до свого смаку;
- олія для смаження – 30 мл.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо довільно та обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до золотистості. Додаємо до нього подрібнений часник, перець та помідори. Все гасимо протягом 10 хвилин.
- Через зазначений час до сковороди додаємо томатний соус і томимо ще 10 хвилин.
- Шашлик нарізаємо та відправляємо в сковороду з овочевою сумішшю. Залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
- Пасту відварюємо до стану аль денте. Відкидаємо на друшляк. Відправляємо її до овочів та м’яса. Все ретельно перемішуємо.
Подаємо пасту з тертим сиром та улюбленим салатом. Вам точно сподобається.