Черговий варіант смачної вечері: приготуйте котлети з плавленим сиром

Читать на русском
Автор
Соковиті та ніжні котлетки
Соковиті та ніжні котлетки. Фото 1000.menu

Така страва сподобається близьким

На вечерю можна запекти курячі крильця, приготувати ліниві голубці чи зробити ситний смачний салат, що стане повноцінним прийомом їжі. Чудовим варіантом також буде приготувати курячі котлетки з плавленим сиром.

Завдяки цьому інгредієнту страва виходить соковитою та ніжною, з приємним присмаком. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "cook_with_me_at_home".

Як приготувати курячі котлети з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г;
  • яйця варені – 4 шт.;
  • плавлений сирок – 2 шт.;
  • вершки (18-33%) – 100 мл;
  • спеції: сіль, перець, карі – за смаком;
  • борошно;
  • масло;

Спосіб приготування:

  1. З філе зробити фарш або купити готовий.
  2. Додати вершки та спеції, перемішати.
  3. Додати натерті варені яйця та злегка підморожені плавлені сирки.
  4. Перемішати до однорідності та залишити трохи постояти у холодильнику.
  5. Мокрими руками сформуйте котлети, добре обваляти у борошні та викласти на дошку.
  6. Обсмажити котлети на достатній кількості олії в розігрітій сковороді на невеликому вогні 5 хвилин.
  7. Перевернути котлети на інший бік, накрити кришкою і смажити ще 5 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати курку під сирним кляром. М'ясо виходить ідеально ніжним.