Черговий варіант смачної вечері: приготуйте котлети з плавленим сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Соковиті та ніжні котлетки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/66/c9d45d08-ffdf23258dbe475bc77e98ce2f3fe669.jpg?v=9695_1)
Така страва сподобається близьким
На вечерю можна запекти курячі крильця, приготувати ліниві голубці чи зробити ситний смачний салат, що стане повноцінним прийомом їжі. Чудовим варіантом також буде приготувати курячі котлетки з плавленим сиром.
Завдяки цьому інгредієнту страва виходить соковитою та ніжною, з приємним присмаком. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "cook_with_me_at_home".
Як приготувати курячі котлети з плавленим сиром
Інгредієнти:
- куряче філе – 800 г;
- яйця варені – 4 шт.;
- плавлений сирок – 2 шт.;
- вершки (18-33%) – 100 мл;
- спеції: сіль, перець, карі – за смаком;
- борошно;
- масло;
Спосіб приготування:
- З філе зробити фарш або купити готовий.
- Додати вершки та спеції, перемішати.
- Додати натерті варені яйця та злегка підморожені плавлені сирки.
- Перемішати до однорідності та залишити трохи постояти у холодильнику.
- Мокрими руками сформуйте котлети, добре обваляти у борошні та викласти на дошку.
- Обсмажити котлети на достатній кількості олії в розігрітій сковороді на невеликому вогні 5 хвилин.
- Перевернути котлети на інший бік, накрити кришкою і смажити ще 5 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати курку під сирним кляром. М'ясо виходить ідеально ніжним.