Готуватимете знову й знову: курка під сирним кляром виходить ідеально ніжною

Читать на русском
Автор
Соковите та м'яке м'ясо
Соковите та м'яке м'ясо. Фото 1000.menu

Страва на кожен день, для всієї родини

М'ясо курки може виручити, коли часу на приготування обмаль, але потрібно щось швиденько придумати на вечерю. Готується воно досить швидко та в різних видах.

Курку можна обсмажити, потушкувати або ж зробити смачні відбивні. Сьогодні ми пропонуємо звернути увагу на рецепт, коли м'ясо виходить надзвичайно м'яким та ніжним усередині та з апетитною хрусткою скоринкою зовні. А опублікували його на Instagram-сторінці "marina_frolova".

Як приготувати курку у сирному клярі

Інгредієнти:

  • курячі стегна;
  • яйця;
  • сир твердий;
  • борошно;

Спосіб приготування:

  1. Курячі стегна відділити від кісточки.
  2. Зробити надрізи, злегка відбити.
  3. Посолити та поперчити.
  4. Кожен шматочок обкотити в борошні, а потім в сирному клярі.
  5. Викласти м'ясо на розігріту сковорідку.
  6. Обсмажити з двох боків до золотистого кольору.
  7. Викласти м'ясо в каструлю.
  8. Налити трішки води і тушкувати на маленькому вогні.

Раніше ми публікували рецепт розкішного десерту наче з кав'ярні. Цей пиріг готується 30 хвилин.