Готуватимете знову й знову: курка під сирним кляром виходить ідеально ніжною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Соковите та м'яке м'ясо](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/9e/85681d89-3f7d187569866b7bcc8104282a3c29ea.jpg?v=0955_1)
Страва на кожен день, для всієї родини
М'ясо курки може виручити, коли часу на приготування обмаль, але потрібно щось швиденько придумати на вечерю. Готується воно досить швидко та в різних видах.
Курку можна обсмажити, потушкувати або ж зробити смачні відбивні. Сьогодні ми пропонуємо звернути увагу на рецепт, коли м'ясо виходить надзвичайно м'яким та ніжним усередині та з апетитною хрусткою скоринкою зовні. А опублікували його на Instagram-сторінці "marina_frolova".
Як приготувати курку у сирному клярі
Інгредієнти:
- курячі стегна;
- яйця;
- сир твердий;
- борошно;
Спосіб приготування:
- Курячі стегна відділити від кісточки.
- Зробити надрізи, злегка відбити.
- Посолити та поперчити.
- Кожен шматочок обкотити в борошні, а потім в сирному клярі.
- Викласти м'ясо на розігріту сковорідку.
- Обсмажити з двох боків до золотистого кольору.
- Викласти м'ясо в каструлю.
- Налити трішки води і тушкувати на маленькому вогні.
Раніше ми публікували рецепт розкішного десерту наче з кав'ярні. Цей пиріг готується 30 хвилин.