Таке м'ясо просто тане в роті: приготуйте крильця в соусі теріякі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Просто пальчики оближеш!
Куряче м'ясо виручає, коли потрібно швиденько приготувати щось на вечерю, оскільки готується воно дуже швидко. Так, можна потушкувати курине філе з овочами або посмажити відбивні.
Чудовим варіантом буде і приготування крилець у соусі теріякі. За умови, що ви їх завчасно замаринуєте, на смаження піде близько 30 хвилин, інформують на Instgaram-сторінці "katia_cooking_".
Як приготувати крильця у соусі теріякі
Інгредієнти:
- крила – 500 г;
- соус теріякі – 200 мл;
- сіль/перець – за смаком;
- часник – 3 зуб.;
- імбир (свіжий) – 30 г;
- кунжут та зелена цибуля для прикрашання;
Спосіб приготування:
- Курячі крильця добре промити.
- Видалити зайву шкіру і відрізати тонкий кінчик крила.
- Розрізати кожне крило навпіл.
- Розігріти сковорідку і налити олію для смаження.
- Курячі крильця відправити на сковорідку і смажити на середньому вогні до 10 хвилин.
- Перегорнути крильця, щоб вони рівномірно просмажувалися з кожного боку.
- Почистити часник та імбир, натерти на дрібній тертці та додати до крилець, обсмажити пару хвилин.
- Вилити у сковорідку соус "Теріякі".
- Ретельно перемішати та смажити курячі крильця на сильному вогні ще 2 хвилини, щоб довести соус до закипання.
- Зменшити вогонь і смажити до готовності м’яса ще декілька хвилин, постійно помішуючи.
- Подавати крила потрібно у великій тарілці, прикрасивши кунжутом і дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Раніше ми писали, як замаринувати шашлик у чаї. М'ясо у такому маринаді вийде м'яким та соковитим.