Таке м'ясо просто тане в роті: приготуйте крильця в соусі теріякі

Читать на русском
Автор
Ароматні та надзвичайно смачні крильця
Ароматні та надзвичайно смачні крильця. Фото 1000.menu

Просто пальчики оближеш!

Куряче м'ясо виручає, коли потрібно швиденько приготувати щось на вечерю, оскільки готується воно дуже швидко. Так, можна потушкувати курине філе з овочами або посмажити відбивні.

Чудовим варіантом буде і приготування крилець у соусі теріякі. За умови, що ви їх завчасно замаринуєте, на смаження піде близько 30 хвилин, інформують на Instgaram-сторінці "katia_cooking_".

Як приготувати крильця у соусі теріякі

Інгредієнти:

  • крила – 500 г;
  • соус теріякі – 200 мл;
  • сіль/перець – за смаком;
  • часник – 3 зуб.;
  • імбир (свіжий) – 30 г;
  • кунжут та зелена цибуля для прикрашання;

Спосіб приготування:

  1. Курячі крильця добре промити.
  2. Видалити зайву шкіру і відрізати тонкий кінчик крила.
  3. Розрізати кожне крило навпіл.
  4. Розігріти сковорідку і налити олію для смаження.
  5. Курячі крильця відправити на сковорідку і смажити на середньому вогні до 10 хвилин.
  6. Перегорнути крильця, щоб вони рівномірно просмажувалися з кожного боку.
  7. Почистити часник та імбир, натерти на дрібній тертці та додати до крилець, обсмажити пару хвилин.
  8. Вилити у сковорідку соус "Теріякі".
  9. Ретельно перемішати та смажити курячі крильця на сильному вогні ще 2 хвилини, щоб довести соус до закипання.
  10. Зменшити вогонь і смажити до готовності м’яса ще декілька хвилин, постійно помішуючи.
  11. Подавати крила потрібно у великій тарілці, прикрасивши кунжутом і дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Раніше ми писали, як замаринувати шашлик у чаї. М'ясо у такому маринаді вийде м'яким та соковитим.