Три хвилини — і ви вже насолоджуєтеся: готуємо полунично-банановий смузі

Читать на русском
Автор
Полунично-банановий смузі
Полунично-банановий смузі

Смачно, ситно та освіжаюче

Нарешті настало літо, отже, настав час освіжаючих напоїв. Якщо ви вже куштували домашній хлібний квас, то настав час для експериментів.

Разом з "Важно знать" поділимося простим та легким рецептом полунично-бананової смузі. Цей корисний натуральний напій не тільки наситить, а й урятує від спеки, та й готувати його всього пару хвилин. У рецепті ми використовуємо тільки полуницю, банан, мед та молоко, але за бажанням можна додати ще ківі, чорницю чи апельсин. Така смакота не залишить байдужим ні дітей, ні дорослих.

Як приготувати полунично-банановий смузі.

  • Інгредієнти:
  • 500 г полуниці;
  • 2 стиглих банани;
  • 500 мл молока;
  • цукор або мед для насолоди за бажанням.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Банани очищаємо від шкірки та нарізаємо невеликими шматочками. Полуницю миємо під проточною водою і видаляємо плодоніжки.
  2. Підготовлені фрукти відправляємо в чашу блендера та збиваємо до пюреподібного стану. Додаємо трохи меду, молоко і збиваємо ще протягом 2-3 хвилин.
  3. Якщо хочете отримати холодний напій, додаємо до нього пару кубиків льоду чи заморожені кубики молока. Також з цією метою можна приготувати смузі із заморожених фруктів та ягід.

Раніше ми розповідали, як швидко охолодити напій у спеку. Ці хитрощі вам знадобляться у спеку року.