Ці прості хитрощі допоможуть швидко охолодити напій у спеку: що потрібно зробити

Читать на русском
Автор
Ці лайфхаки точно знадобляться влітку Новина оновлена 04 червня 2024, 13:14
Ці лайфхаки точно знадобляться влітку. Фото Freepik

Дізнайтеся, як швидко зробити напій прохолодним та освіжаючим

Ось і настало літо, погода поки мінлива, проте, швидше за все настане і справжня літня спека. А значить саме час дізнатися, як швидко охолодити напої, щоб освіжитися під палючим сонцем. "Телеграф" вже розповідав, як захистити черешню від птахів, а сьогодні ділиться, як швидко охолодити напої у літню спеку.

Як виявилося, є кілька простих способів, як швидко зробити напої освіжаючими, пише obozrevatel.com. Ці хитрощі точно знадобляться вам удома чи на природі.

Як швидко охолодити воду

Ємність з льодом

Якщо потрібно швидко охолодити напої у пляшках або бляшанках, використовуйте ємність з водою та льодом. Наповніть миску наполовину водою і наполовину кубиками льоду, потім занурте пляшки або банки в цю миску і почекайте кілька хвилин. Напої швидко охолонуть і будуть готові до вживання.

Використовуйте паперові рушники

Щоб швидко охолодити напій, змочіть паперові рушники у воді та обгорніть їх довкола пляшки або банки. Потім покладіть обгорнені напої в морозилку і зачекайте 10-15 хвилин. За цей час ваш напій стане приємно холодним.

"Холодильник" на природі

Якщо приїхали на природу, а напої дорогою нагрілися, охолодити їх можна за допомогою води чи землі. Викопайте невелику ямку та покладіть напої в прохолодну землю, і вони швидко стануть свіжими. Також можна опустити пляшки або бляшанки у воду, якщо відпочиваєте біля водойми.

Термосумка

Якщо любите відпочивати на природі, подбайте про термосумку, вона обов’язково має бути в наявності. Покладіть у термосумку напої, обкладіть їх льодом і ваші напої будуть як із холодильника.

Раніше "Телеграф" розповідав, як боротися зі спекою в будинку, якщо немає кондиціонера. Простий лайфхаки на літо.