Не "Шарлоткою" єдиною: пухкі оладки з яблуками розлетяться зі столу за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
Ароматні, рум'яні, смачні оладки для приємного чаювання
Ароматні, рум'яні, смачні оладки для приємного чаювання. Фото 1000.menu

Пишні оладки з яблуками порадують всю сім'ю

Якщо багато фруктів та ягід актуальні лише в сезон, то яблука, можна їсти цілий рік. Окрім цього, з них можна готувати смачні страви: запікати цілими, робити пироги, тушкувати печінку або ж смажити пухкі оладки.

Оладки на йогурті готуються просто та виходять навіть у новачків. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "nutritionist_yashchuk".

Як приготувати оладки з яблук

Інгредієнти:

  • невеликі яблука – 2 шт.;
  • яйце куряче – 1 шт.;
  • натуральний йогурт – 160 г;
  • борошно – 140 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цукор або замінник – 1-1,5 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Яблука почистити та натерти на тертці.
  2. Додати яйце і перемішати.
  3. Додати йогурт і перемішати
  4. Додати розпушувач та борошно, перемішати.
  5. Викласти на розігріту та змащену олією сковорідку.
  6. Смажити з двох боків на невеликому вогні, щоб оладки пропеклися зсередини.
  7. Можна готувати під кришкою.

Раніше ми писали, як приготувати мусовий торт з полуницею. Ніжні коржі та полуничний мус зведуть з розуму.