Не "Шарлоткою" єдиною: пухкі оладки з яблуками розлетяться зі столу за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ароматні, рум'яні, смачні оладки для приємного чаювання](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/ce/16c88212-02798e97f7efb657a21b430c79619cec.jpg?v=8585_1)
Пишні оладки з яблуками порадують всю сім'ю
Якщо багато фруктів та ягід актуальні лише в сезон, то яблука, можна їсти цілий рік. Окрім цього, з них можна готувати смачні страви: запікати цілими, робити пироги, тушкувати печінку або ж смажити пухкі оладки.
Оладки на йогурті готуються просто та виходять навіть у новачків. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "nutritionist_yashchuk".
Як приготувати оладки з яблук
Інгредієнти:
- невеликі яблука – 2 шт.;
- яйце куряче – 1 шт.;
- натуральний йогурт – 160 г;
- борошно – 140 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- цукор або замінник – 1-1,5 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Яблука почистити та натерти на тертці.
- Додати яйце і перемішати.
- Додати йогурт і перемішати
- Додати розпушувач та борошно, перемішати.
- Викласти на розігріту та змащену олією сковорідку.
- Смажити з двох боків на невеликому вогні, щоб оладки пропеклися зсередини.
- Можна готувати під кришкою.
Раніше ми писали, як приготувати мусовий торт з полуницею. Ніжні коржі та полуничний мус зведуть з розуму.