Відмінний спосіб доїсти торішні яблука – пиріг: вийде смачно, як у дитинстві (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Яблучний пиріг за перевіреним рецептом](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/1e/48444466-8153ff0eb59a2a961478b4214c83a1e3.png?v=9789_1)
Близькі чекатимуть на приготування пирога біля духовки
Хочеться порадувати близьких смачною випічкою із торішніх яблук? Тоді яблучний пиріг, як в дитинстві - саме те, що вам потрібно.
Рецепт "Телеграф" для своїх читачів знайшов у журналі "Поліна". Соковита начинка, приголомшливий аромат та божественний смак вразять вас із першого укусу.
Як приготувати яблучний пиріг.
Інгредієнти на 8 порцій:
- 6 склянки борошна;
- 3 курячі яйця;
- 2 склянки цукру;
- 1 ч. л. соди;
- 5 ч. л. кориці;
- 3 ч. л. ванільного цукру;
- 100 г майонезу;
- 200 г маргарину.
Спосіб приготування:
- Яйця вбиваємо у миску. Додаємо 1 склянку цукру, збиваємо.
- В окремому посуді розтираємо маргарин із цукром. Відправляємо все в яєчну суміш.
- В отриману масу вводимо погашену соду, ванільний цукор, майонез та борошно. Замішуємо пісочне тісто.
- Приготовлене тісто ділимо на дві рівні частини, одну відправляємо на 1-2 години в морозилку.
- Змащуємо рослинною олією форму, посипаємо манкою або подрібненими сухарями. Викладаємо половину тіста так, щоб зверху утворилися бортики.
- На тісто розподіляємо рівномірно яблука, зверху натираємо на великій тертці частину тіста, що залишилося, присипаємо корицею і мускатним горіхом. Випікаємо у духовці 40 хвилин.
![Яблучний пиріг](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/f/54/2fe08372-b8a9dca6966f3ceede14dba01485f54f.jpg?v=7514_1)
Залишились яблука? Приготуйте з ними соковитий шашлик і ви здивуєтеся результату.