Два яблука та одна сковорода: лінивий рецепт яблучного пирога
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 710
![Яблучний пиріг на сковороді](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/16/98ad2e27-04ff11fadc875f8196abaeffd2be1164.jpg?v=7211_1)
Швидко, легко та дуже смачно
Напевно, солодкі пироги люблять багато хто. Щоправда, готувати їх не дуже хочеться — метушні з духовкою багато, а результат можна і не розкуштувати — усі з’їдять.
Проте вихід знайдено. "Важно знать" ділиться рецептом пирога на сковороді. Ви приготуєте його без зайвої мороки, а в плані смаку ж ці ласощі не поступляться навіть магазинним солодощам.
Як приготувати яблучний пиріг на сковороді
Інгредієнти:
- 150 г борошна;
- 60 мл рослинної олії;
- 2 яблука;
- 1 куряче яйце;
- 150 мл молока;
- 60 г цукру;
- 7 г ванільного цукру;
- 8 г розпушувача для тіста;
- 1 ст. л. оцту;
- дрібка солі;
- вершкове масло для змащування сковорідки.
Спосіб приготування:
- Дно та боки сковороди з антипригарним змащуємо вершковим маслом, посипаємо цукром та рівномірно його розподіляємо по всій поверхні сковорідки.
- Яблука миємо, видаляємо серцевину, нарізаємо кільцями та відправляємо в сковороду.
- В окремій посудині змішуємо яйця з сіллю, ванільним та звичайним цукром. Збиваємо все до однорідного стану, вливаємо молоко і ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо олію, все перемішуємо. Не припиняючи помішувати, поступово всипаємо борошно, розпушувач та оцет. Швидко перемішуємо тісто та заливаємо їм яблука.
- Накриваємо сковороду кришкою, ставимо на маленький вогонь і смажимо по 10 хвилин з обох боків.
Раніше ми ділилися незвичайним рецептом "Наполеона". Він виходить дуже ароматним, просоченим та соковитим.