Простіше, ніж запіканка: крембл з полуниці можна приготувати на сніданок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Оригінальний та смачний ягідний десерт](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/f1/79153791-b84444eea9a8818b765815234f103f10.jpg?v=5883_1)
Готується швидко, а з'їдається ще швидше
Чого вже тільки не готувати господині у сезон полуниці! І тортів та пирогів напекли, і желе зробили, і компотів наварили та ще й заморозили на зиму. Що ж іще можна зробити з ягодою? Сьогодні ми пропонуємо приготувати з полуницею крембл!
Цю страву можна приготувати на сніданок, оскільки готується вона просто та виходить смачною та ситною. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "ev.malinevska".
Як приготувати крембл з полуницею
Інгредієнти для кремблу:
- кокосова стружка – 2 ст. л.;
- пшеничне борошно – 3 ст. л.;
- рисове борошно – 2 ст. л.;
- коричневий цукор – 2 ст. л.;
- вершкове масло – 30 г;
- кокосова олія – 2 ст. л.;
Інгредієнти для начинки:
- свіжа полуниця – 250-300 г;
- коричневий цукор – 1 ст. л.;
- мелений мигдаль – 2 ст. л.;
- лимонний сік – 20 мл;
Спосіб приготування:
- У мисці змішати усі сухі інгредієнти для кремблу.
- Додати натерте вершкове масло та кокосову олію.
- Добре перемішати руками, маса має нагадувати крихку текстуру печива.
- Полуницю дрібно порізати та викласти у форму для випікання.
- Додати цукор, лимонний сік та мигдаль, перемішати.
- На полуницю рівним шаром викласти крембл.
- Зверху можна посипати меленим мигдалем (збити мигдаль в кавомолці).
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
- Дати трішки охолонути і за бажанням подати з кулькою морозива.
Раніше ми писали, як приготувати вареники з полуницею. Близькі оближуть тарілки після них.