Особливе задоволення: такі полуничні кульки діти із задоволенням і приготують, і з’їдять
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Полуничні кульки з кокосом](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/08/4baf8fff-c56682e58b0a755df4266f7c0beb708f.png?v=3915_1)
Полуниця — ідеальна ягода для десертів
Ми вже балували близьких найрізноманітнішими десертами. Однак у період сезону полуниці хочеться порадувати всіх незвичайною насолодою з цією ягодою.
Разом з "Ідеями для завтраку та вечері" ми зробимо незвичайні десертні кульки з полуницею. Вам навіть духовку вмикати не доведеться — готуються вони настільки легко і просто, що вам із задоволенням допомагатимуть навіть діти.
Як приготувати десертні кульки з полуницею
Інгредієнти:
- будь-яке печиво – 200 г;
- масло вершкове – 90 г;
- сир 9% — 150 г;
- полуниця – 150 г;
- кокосова стружка – 20 г;
- цукрова пудра – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Чистимо від плодоніжок і миємо свіжу полуницю.
- Ламаємо печиво на шматочки, відправляємо в блендер, подрібнюємо його на крихту і перекладаємо на іншу ємність.
- Розтоплюємо вершкове масло і відправляємо його до подрібненого печива, все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо сир і цукрову пудру, добре вимішуємо тісто руками.
- Від тіста відщипуємо невеликий шматочок, скочуємо його в кульку розміром з волоський горіх, розминаємо його в коржик.
- У середину коржика викладаємо полуницю, защипуємо краї та скочуємо все тісто. Продовжуємо, доки не закінчиться тісто.
Готові кульки обвалюємо в кокосовій стружці та подаємо до столу. Якщо залишилася полуниця, можна приготувати з неї ягідний мохіто.