Особливе задоволення: такі полуничні кульки діти із задоволенням і приготують, і з’їдять

Читать на русском
Автор
Полуничні кульки з кокосом
Полуничні кульки з кокосом. Фото Ідеї для сніданку та вечері

Полуниця — ідеальна ягода для десертів

Ми вже балували близьких найрізноманітнішими десертами. Однак у період сезону полуниці хочеться порадувати всіх незвичайною насолодою з цією ягодою.

Разом з "Ідеями для завтраку та вечері" ми зробимо незвичайні десертні кульки з полуницею. Вам навіть духовку вмикати не доведеться — готуються вони настільки легко і просто, що вам із задоволенням допомагатимуть навіть діти.

Як приготувати десертні кульки з полуницею

Інгредієнти:

  • будь-яке печиво – 200 г;
  • масло вершкове – 90 г;
  • сир 9% — 150 г;
  • полуниця – 150 г;
  • кокосова стружка – 20 г;
  • цукрова пудра – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Чистимо від плодоніжок і миємо свіжу полуницю.
  2. Ламаємо печиво на шматочки, відправляємо в блендер, подрібнюємо його на крихту і перекладаємо на іншу ємність.
  3. Розтоплюємо вершкове масло і відправляємо його до подрібненого печива, все ретельно перемішуємо.
  4. В отриману масу додаємо сир і цукрову пудру, добре вимішуємо тісто руками.
  5. Від тіста відщипуємо невеликий шматочок, скочуємо його в кульку розміром з волоський горіх, розминаємо його в коржик.
  6. У середину коржика викладаємо полуницю, защипуємо краї та скочуємо все тісто. Продовжуємо, доки не закінчиться тісто.

Готові кульки обвалюємо в кокосовій стружці та подаємо до столу. Якщо залишилася полуниця, можна приготувати з неї ягідний мохіто.