Змішали зі спеціями — і в духовку: такий простий рецепт крилець точно захочеться повторити

Читать на русском
Автор
Простий рецепт дивовижних крилець
Простий рецепт дивовижних крилець. Фото Meta.ua

Хрустіть із задоволенням!

Немає нічого кращого, ніж повечеряти запеченими в духовці курячими крильцями. Саме тому ми вирішили поділитися ідеальним рецептом улюбленої страви.

Рецепт Shuba підійде і як основна страва для сімейної вечері, і як закуска для вечірки. Готуються вони швидко і просто – вам просто потрібно буде змішати спеції та відправити в них м’ясо.

Як приготувати курячі крильця

Інгредієнти на 8 порцій:

  • курячі крильця — 500 г;
  • масло вершкове 73% — 5 ст. л.;
  • борошно пшеничне — 1/3 ст.;
  • копчена паприка, перець чилі, пластівці — до смаку;
  • часник сушений, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. У великій мисці змішуємо борошно, порошок часнику, копчену паприку, сіль, порошок чилі та перець. В отриману масу відправляємо курячі крильця таким чином, щоб усі сторони були вкриті сумішшю рівномірно.
  2. Велике деко застилаємо алюмінієвою фольгою і рівномірно змащуємо 5 ст. л. вершкового масла.
  3. Відправляємо все у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Через зазначений час перевертаємо і запікаємо крильця ще 10-15 хвилин, щоб вони стали хрусткими та повністю приготувалися.

Подаємо курячі крильця з картопляним пюре та улюбленим салатом. Смачного.