Змішали зі спеціями — і в духовку: такий простий рецепт крилець точно захочеться повторити
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Простий рецепт дивовижних крилець](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/5f/c96d1e01-8ee6cb7e2fa6c99dcbc54796205795f5.jpeg?v=9018_1)
Хрустіть із задоволенням!
Немає нічого кращого, ніж повечеряти запеченими в духовці курячими крильцями. Саме тому ми вирішили поділитися ідеальним рецептом улюбленої страви.
Рецепт Shuba підійде і як основна страва для сімейної вечері, і як закуска для вечірки. Готуються вони швидко і просто – вам просто потрібно буде змішати спеції та відправити в них м’ясо.
Як приготувати курячі крильця
Інгредієнти на 8 порцій:
- курячі крильця — 500 г;
- масло вершкове 73% — 5 ст. л.;
- борошно пшеничне — 1/3 ст.;
- копчена паприка, перець чилі, пластівці — до смаку;
- часник сушений, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У великій мисці змішуємо борошно, порошок часнику, копчену паприку, сіль, порошок чилі та перець. В отриману масу відправляємо курячі крильця таким чином, щоб усі сторони були вкриті сумішшю рівномірно.
- Велике деко застилаємо алюмінієвою фольгою і рівномірно змащуємо 5 ст. л. вершкового масла.
- Відправляємо все у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Через зазначений час перевертаємо і запікаємо крильця ще 10-15 хвилин, щоб вони стали хрусткими та повністю приготувалися.
Подаємо курячі крильця з картопляним пюре та улюбленим салатом. Смачного.