Навряд чи знайдете дешевше салат: дивовижна страва із двох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
Салат з моркви та капусти
Салат з моркви та капусти. Фото vazhnoznat.com

Із задоволенням приготуйте та із задоволенням з’їсте

Під час сезону овочів неможливо утриматися від вітамінного салату. Їх придумано мабуть-невидимо, проте завжди хочеться мати про всяк випадок цей перевірений рецепт улюбленої страви.

Тому сьогодні разом з "Важно знать" ми розповімо, як готувати цей капустяний салат з морквою родом зі шкільної їдальні. Соковита, ніжна, з легкою кисло-солодкою ноткою страва з двох основних інгредієнтів не залишить нікого байдужим. Пропонуємо поностальгувати із цим неймовірним салатом.

Як приготувати капустяний салат з морквою.

Інгредієнти:

  • 100 г моркви;
  • 600 г білокачанної капусти;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 2-3 ст. л. нерафінованої соняшникової олії;
  • 1,5 ст. л. оцту 9%;
  • 0,5 ч. л. солі.

Спосіб приготування:

  1. Капусту миємо та нарізаємо тонкою соломкою. Солимо на смак і ретельно віджимаємо руками, щоб вона пустила сік. Залишаємо на 15 хвилин.
  2. У цей час чистимо і натираємо на великій тертці моркву.
  3. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо цукор та оцет. Залишаємо в холодному місці на 10 хвилин.
  4. Через зазначений час додаємо в салат ароматну олію.

Подаємо готовий салат з хрусткими котлетками. Близькі вас точно розцілують.