Навряд чи знайдете дешевше салат: дивовижна страва із двох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Салат з моркви та капусти](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/fb/abd70ded-09d5c62c05da1764a6ef073dff36dfbd.jpg?v=2382_1)
Із задоволенням приготуйте та із задоволенням з’їсте
Під час сезону овочів неможливо утриматися від вітамінного салату. Їх придумано мабуть-невидимо, проте завжди хочеться мати про всяк випадок цей перевірений рецепт улюбленої страви.
Тому сьогодні разом з "Важно знать" ми розповімо, як готувати цей капустяний салат з морквою родом зі шкільної їдальні. Соковита, ніжна, з легкою кисло-солодкою ноткою страва з двох основних інгредієнтів не залишить нікого байдужим. Пропонуємо поностальгувати із цим неймовірним салатом.
Як приготувати капустяний салат з морквою.
Інгредієнти:
- 100 г моркви;
- 600 г білокачанної капусти;
- 1 ст. л. цукру;
- 2-3 ст. л. нерафінованої соняшникової олії;
- 1,5 ст. л. оцту 9%;
- 0,5 ч. л. солі.
Спосіб приготування:
- Капусту миємо та нарізаємо тонкою соломкою. Солимо на смак і ретельно віджимаємо руками, щоб вона пустила сік. Залишаємо на 15 хвилин.
- У цей час чистимо і натираємо на великій тертці моркву.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо цукор та оцет. Залишаємо в холодному місці на 10 хвилин.
- Через зазначений час додаємо в салат ароматну олію.
Подаємо готовий салат з хрусткими котлетками. Близькі вас точно розцілують.