Любителі кабачків не встануть з-за столу, доки всі не з’їдять: готуємо повітряні овочеві мафіни
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Стануть хітом кабачкового сезону
Як правило, з кабачків ми готуємо улюблену овочеву ікру чи різні закуски. Однак цей рецепт дивовижної "солодкості" вам точно сподобається і запам’ятається надовго.
Разом із "Бабусиними рецептами" ми сьогодні приготуємо з кабачків… мафіни. Це відмінний варіант для ситного перекушування — кекси вийдуть неймовірно апетитними, рум’яними та пишними. Цей рецепт точно урізноманітнить "кабачкове" меню. Ну що йдемо готувати?
Як приготувати кабачкові мафіни
Інгредієнти:
- кабачок – 300 г;
- курячі яйця – 2 шт.;
- сир – 100 г;
- борошно — 70 г;
- розпушувач – 1 ч. л;
- сіль, спеції — за смаком.
Спосіб приготування:
- Сир разом із яйцями відправляємо в миску, розминаємо за допомогою вилки та ретельно перемішуємо.
- Миємо та натираємо на тертці кабачки. Небагато віджимаємо, відправляємо в тісто і все перемішуємо. Солимо і перчимо на свій смак.
- В отриману масу додаємо борошно, розпушувач і все ретельно перемішуємо. За бажанням можна додати в тісто тертий твердий сир та ковбасу.
- Форми для кексів наповнюємо тестом, залишаючи трохи місця, і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Залишилися кабачки? Приготуйте їх дивовижну намазку — і ви отримаєте масу задоволення.