Ці сирники смажити не потрібно: хитрий рецепт дивовижного сніданку

Читать на русском
Автор
Ніжні та соковиті сирники у духовці
Ніжні та соковиті сирники у духовці. Фото prostoway

Виходять дуже пишними та смачними

На сніданок у нас багато вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був швидким у приготуванні, ситним та смачним.

Одним із найпопулярніших сніданків є пишні сирники. Багато хто готує цю страву на сковороді, проте що робити тим, хто смажене не їсть? Разом із "На пенсії" пропонуємо сирники запекти. Вони виходять соковитішими і менш жирними.

Як приготувати сирники у духовці

Інгредієнти:

  • сир – 0,5 кг
  • борошно — 0,5 склянки;
  • яйце куряче — 1 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль — щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Сир подрібнюємо до однорідної маси за допомогою занурювального блендера або звичайної вилки.
  2. До підготовленого сиру додаємо цукор, сіль, яйце і просіяне борошно. Отриману масу ретельно перемішуємо і формуємо з неї невеликі кульки, трохи приплюснувши.
  3. Деко застилаємо антипригарним килимком, викладаємо сирники і відправляємо їх у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
  4. Через вказаний час дістаємо деко, перевертаємо сирники на інший бік і випікаємо ще протягом 5 хвилин до золотистої скоринки.

Раніше ми ділилися перевіреним рецептом сирників. Такий сніданок завжди буде фантастичним.