Ці сирники смажити не потрібно: хитрий рецепт дивовижного сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Виходять дуже пишними та смачними
На сніданок у нас багато вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був швидким у приготуванні, ситним та смачним.
Одним із найпопулярніших сніданків є пишні сирники. Багато хто готує цю страву на сковороді, проте що робити тим, хто смажене не їсть? Разом із "На пенсії" пропонуємо сирники запекти. Вони виходять соковитішими і менш жирними.
Як приготувати сирники у духовці
Інгредієнти:
- сир – 0,5 кг
- борошно — 0,5 склянки;
- яйце куряче — 1 шт.;
- цукор – 2 ст. л.;
- сіль — щіпка.
Спосіб приготування:
- Сир подрібнюємо до однорідної маси за допомогою занурювального блендера або звичайної вилки.
- До підготовленого сиру додаємо цукор, сіль, яйце і просіяне борошно. Отриману масу ретельно перемішуємо і формуємо з неї невеликі кульки, трохи приплюснувши.
- Деко застилаємо антипригарним килимком, викладаємо сирники і відправляємо їх у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
- Через вказаний час дістаємо деко, перевертаємо сирники на інший бік і випікаємо ще протягом 5 хвилин до золотистої скоринки.
Раніше ми ділилися перевіреним рецептом сирників. Такий сніданок завжди буде фантастичним.