Пара яблук і четверо яєць: лінивіше за цей рецепт шарлотки ви не знайдете
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ледачий рецепт шарлотки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/e2/0ac5b8d8-24c309aa66c34951e5aa93db06c1fe23.jpg?v=9265_1)
Солодкий десерт із яблук
Серед усієї різноманітності пирогів завжди виділялася пишна шарлотка. Це один із найвідоміших і найулюбленіших десертів, адже соковиті, ароматні яблука, що тонуть у ніжному тісті, створюють ідеальне привабливе поєднання солодощів та кислинки!
Сьогодні ми зі Shuba поділимося незвичайним рецептом цього пирога. Вся річ у тім, що для його приготування знадобиться лише 4 інгредієнти. Цей яблучний пиріг відмінно підійде до чаювання в родинному колі або друзів.
Як приготувати ліниву шарлотку
Інгредієнти на 6 порцій:
- яйця курячі — 4 шт.;
- яблуко — 2 шт.;
- цукор — 1 ст.;
- борошно пшеничне — 1 склянка.
Спосіб приготування:
- Білок відокремлюємо від жовтка. До білків додаємо цукор, збиваємо разом до пишної піни.
- До підготовленої білкової маси додаємо по одному жовтку, постійно помішуючи все.
- Поступово просіюємо через сито в суміш борошно, ретельно все перемішуємо.
- Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевину та нарізаємо маленькими кубиками. Посипаємо їх корицею та цукром.
- Форму для випікання застеляємо пергаментом. Викладаємо в неї яблука та на них виливаємо тісто. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
Подаємо пиріг з ароматною кавою. Смачного.