Рідні Заворотнюк вийшли на зв'язок на девʼятий день після її смерті

Читать на русском
Автор
1345
Анастасія Заворотнюк померла від онкології у віці 53 років
Анастасія Заворотнюк померла від онкології у віці 53 років. Фото Інстаграм Анастасії Заворотнюк

Близькі акторки зробили публічне звернення

Сьогодні, 6 червня, минуло дев'ять днів з моменту смерті головної героїні "Моєї прекрасної няні" — Анастасії Заворотнюк. Причиною смерті став рак мозку, з яким знаменитість боролась протягом останніх п'яти років. Після трагічної події рідні Заворотнюк вирішили звернутися до її шанувальників.

На офіційній сторінці акторки в інстаграмі з'явився посмертний допис від її близьких. Рідні Заворотнюк висловили вдячність усім людям, які тривалий час молилися за здоров'я акторки.

У дописі рідних зірки йдеться, що упродовж цих непростих років відчували потужну підтримку від людей по всьому світу. Були ті, хто привозив Анастасії потрібні ліки, діти надсилали свої вірші та малюнки. Деякі навіть відправляли знаменитості фрукти з Нової Гвінеї, які покращують настрій під час онкології.

"Дівчина з Папуа-Нової Гвінеї привезла до Москви чудодійний фрукт, який піднімає імунітет при онкології. Величезна кількість знайомих і незнайомих людей привозили з різних країн необхідні ліки. Дітки з дитячих будинків надсилали свої малюнки, вірші та листи", — написали близькі.

Рідні Заворотнюк написали посмертний допис вдячності

Також рідні Заворотнюк подякували за підтримку усім колегам, друзям і знайомим, а також шанувальникам — за добрі слова. Вони закликали усіх небайдужих помолитися сьогодні за здоров'я акторки.

"Дякую всім за те, що бачили в ній не просто яскраву зірку екрану, але помічали її внутрішню красу, доброту, душевність. Вона справді була такою. Давайте помолимося за неї сьогодні, щоб її шлях був легким", — йшлося у дописі.

Раніше "Телеграф" писав, що 5-річну доньку Заворотнюк привели на могилу мами. У мережі оприлюднили відповідне відео.