Скільки дітей в Анастасії Заворотнюк: чим вони займаються і що про них відомо

Читать на русском
Автор
4881
Сім'я Анастасії Заворотнюк
Сім'я Анастасії Заворотнюк. Фото https://www.instagram.com/a_zavorotnyuk/

В Анастасії заворотнюк троє дітей

Російська акторка Анастасія Заворотнюк і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" померла після 5-ти років боротьби з раком. Після народження третьої дитини артистці поставили діагноз — рак головного мозку. З того часу акторка зникла з медіапростору, як і майже всі її сім’я.

Діти Анастасії Заворотнюк

В Анастасії Заворотнюк троє дітей. Двоє — від першого шлюбу з бізнесменом Дмитром Стрюковим — Анна і Майкл. І 5-річна донька від Петра Чернишова, який був чоловіком акторки останні 17 років її життя.

Діти Заворотнюк
Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk/

Анна Заворотнюк

Зараз первістку Анастасії Заворотнюк 28. Дівчина живе в Дубаї, однак через хворобу мами часто приїздила у Москву. Також вона почала вести свій блог у соцмережах. Нещодавно також Анна показувала невідомі кадри з мамою. На них є ще енергійна "няня Віка".

Анна одружена, однак свого чоловіка не показувала жодного разу. Утім на похорон Анастасії Заворотнюк вони прийшли разом.

Дочка Заворотнюк з чоловіком
Фото: https://t.me/bloknot_star

Майкл Стрюков (Заворотнюк)

Син Заворотнюк — повна протилежність Анни. Він не з’являється в медіапросторі і не веде свої соцмережі. Він довго жив у США, але навчався у Москві. Коли він дізнався про хворобу мами, повернувся в Росію. На своїй сторінці в Instagram хлопець давно не з’являвся. Періодично він публікує анонси пісень, адже пише музику.

Син Заворотнюк Майкл
Фото: Інстаграм Майкла Заворотнюка

Також відомо, що у Майкла є дівчина. Кілька років тому він викладав світлину з нею.

Майкл Заворотнюк з дівчиною Софією
Фото: Інстаграм Майкла Заворотнюка

Мілана

Наймолодшій дочці Анастасії Заворотнюк — п’ять. Вона була довгоочікуваною дитиною, адже акторка не могла завагітніти упродовж 10 років. Разом із чоловіком Петром Чернишовим вони вирішили зробити процедуру штучного запліднення.

Дочка Заворотнюк і чоловік
Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk/

В мережі є лише фото маленької Мілани. Сім’я не публікувала фото дівчинки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що 5-річну доньку Заворотнюк привели на могилу мами. Сім’я не стала приховувати правду від дитини.