5-річну доньку Заворотнюк привели на могилу мами: момент потрапив на відео

Читать на русском
Автор
8450
Анастасія Заворотнюк з чоловіком та молодшою донькою Новина оновлена 04 червня 2024, 11:20
Анастасія Заворотнюк з чоловіком та молодшою донькою. Фото Колаж "Телеграф"

Від дівчинки не стали приховувати правду про смерть матері

30 травня стало відомо, що від тривалої хвороби померла Анастасія Заворотнюк. Вже 1 червня пройшло прощання з акторкою у Покровському монастирі, а поховали її на Троєкурівському цвинтарі. На наступний день після похорону на могилу матері привели молодшу доньку Заворотнюк.

Відео оприлюднили на російському ресурсі Showbusiness24. До могили підходять близькі акторки, серед них — 5-річна Міла.

Близькі не стали приховувати від дівчинки смерть матері і вирішили показати її могилу. На відео видно, як старша дочка Анастасії Заворотнюк Анна нахилилася до молодшої сестри і щось їй розповідає. Також пом’янути акторку прийшов її чоловік Петро Чернишов, який 5 років боровся за життя дружини, син Майкл, а також мама.

Нагадаємо, що Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк хотіли спільну дитину, але акторка упродовж 10 років не могла завагітніти. Вони вирішили зробити штучне запліднення. Так їм вдалося здійснити свою мрію про доньку. Дівчинку назвали Мілана.

За кілька місяців після народження дитини, в Анастасії Заворотнюк виявили онкозахворювання — рак головного мозку. Через хворобу акторка пересувалась на інвалідному візку, а також її постійно супроводжувала доглядальниця.

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про маму Анастасії Заворотнюк. На долю цієї жінки випало багато випробувань. Спочатку у 2014 році вона поховала чоловіка Юрія Заворотнюка, потім у 2018 році помер від хвороби її син Святослав. Тепер же у свої 80 років Валентина Борисівна поховала 53-річну дочку Анастасію.