Від чого померла Анастасія Заворотнюк і як вона виглядала в останні роки життя (фото)

Читать на русском
Автор
12622
Анастасія Заворотнюк тривалий час боролася з невиліковною хворобою Новина оновлена 04 червня 2024, 14:01
Анастасія Заворотнюк тривалий час боролася з невиліковною хворобою. Фото https://www.instagram.com/a_zavorotnyuk/

Актрису поховали на Троєкурівському цвинтарі у Москві

У четвер, 30 травня, стало відомо про смерть російської актриси та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. 53-річна артистка пішла з життя після тривалої хвороби, з якою боролася 5 років. Весь цей час, з 2019 року, артистка повністю випала з публічного життя, проте в мережі з’являлися рідкісні кадри з нею.

Від чого померла Анастасія Заворотнюк

2019 року Анастасії Заворотнюк поставили страшний діагноз — пухлину мозку. Весь цей час, аж до самої смерті актриса боролася із хворобою, а лікарі робили все можливе. Ходили чутки, що спеціально для Заворотнюк лікарі розробили індивідуальну вакцину. Більше того, препарат навіть допомагав покращити стан артистки. Однак, зрештою, страшна хвороба все ж таки перемогла і актриса померла. Їй було 53 роки.

Одразу після того, як стало відомо про онкологічний діагноз, Анастасія Заворотнюк зникла з усіх радарів. Сім’я ретельно приховувала хвору актрису, так що навіть папараці не змогли зробити офіційне фото хворої знаменитості.

Анастасія Заворотнюк померла

Останні фото Заворотнюк

Практично усі останні п’ять років Анастасія Заворотнюк провела у закритому реабілітаційному центрі. Російська преса пише, що актриса була частково паралізована, сильно схудла, а її пухлина була неоперабельною. Закордонні лікарі нібито відмовилися лікувати хвору зірку, а російські медики робили все, що могли, щоб продовжити її життя.

Анастасія Заворотнюк у лікарні

У мережі час від часу виринали фотографії, на яких можна побачити нібито хвору Анастасію Заворотнюк. Ось як вона виглядала під час хвороби.

хвора Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк під час хвороби

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про маму Анастасію Заворотнюк, і де її батько. Виявилося, що Валентина Борисівна поховала двох дітей та виховує онуку.