До супу чи на перекус: такий пиріг готується простіше, ніж піца
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Така закуска сподобається близьким
До смачного ароматного борщу найкраще пасують пампушки з часником та сало. Однак, якщо цього нема, можна приготувати просто бутерброди або спекти пиріг нашвидкуруч.
Процес спрощує те, що замішувати тісто для цієї страви не доведеться, адже випічка готується з лаваша. А рецептом з нами поділилися на Instgaram-сторінці "zefirka recipes".
Як приготувати пиріг з лаваша
Інгредієнти:
- лаваш тонкий – 4-5 листів;
- ковбаса – 130 г;
- гриби – 100 г;
- яйця – 3 шт.;
- молоко – 170 г;
- моцарела – 100 г;
- сіль, перець;
- масло для змащування форми;
- зелень для подачі;
Спосіб приготування:
- Форму змастити розтопленим маслом.
- Лаваш скласти "гармошкою" та викласти щільно у форму.
- Проміжки заповнити шматочками ковбаси та грибів.
- Для заливки зʼєднати яйця, молоко, сіль, перець та натертий сир.
- Вилити у форму, розрівнюючи виделкою.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
- При подачі посипати зеленню.
Раніше ми писали, як приготувати простий рецепт з курки. Ніжнішого паштету ви не пробували.