Ніжнішого паштету ви не пробували: простий рецепт з курки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Простий рецепт смачнющого паштету](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/ae/25016403-ec42b829dd6315d0da621ef64105bae5.webp?v=5076_1)
Ідеальна закуска для святкового столу
Паштет — універсальна страва для тих, хто любить швидкі перекуси. Приготувати її не надто легко, однак результат точно того вартий. Сьогодні ділимося рецептом ніжного паштету з курячої печінки, який стане ідеальним варіантом для обіду, перекусу і навіть святкового столу. А раніше ми розповідали, як приготувати намазку з кабачків.
Цей паштет готувати просто, а на смак він виходить неймовірно ніжний та збалансований. Рецептом поділилися на meta.ua.
Як приготувати курячий паштет
Інгредієнти:
- куряча печінка — 300 г;
- олія — 1 ст. л.;
- цибуля — 100 г;
- морква — 100 г;
- вода — пів склянки;
- вершкове масло — 30 г;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізаємо на кубики. Розігріваємо сковороду з олією. Смажимо цибулю до прозорості.
- Натираємо моркву і додаємо до цибулю. Смажимо разом до золотистості.
- Промиваємо курячу печінку і нарізаємо її. Обсмажуємо печінку разом із овочами, поки вона не побіліє.
- Заливаємо водою, перемішуємо і накриваємо кришкою. Тушкуємо 15-20 хвилин на маленькому вогні.
- Печінка та морква повинні стати м’якими. Перекладаємо суміш в чашу блендера. Додаємо вершкове масло, сіль і перець.
- Збиваємо до однорідності. Накриваємо кришкою і охолоджуємо. Зберігаємо паштет у закритому контейнері в холодильнику. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати намазку з кабачків та сиру. Ми поділилися простим рецептом смачного перекусу.