Смак борщу стане ще яскравішим: чотири неочевидні додатки, які варто покласти у страву

Читать на русском
Автор
Незвичайні інгредієнти для борщу
Незвичайні інгредієнти для борщу. Фото pexels.com

Ці продукти можуть покращити смак страви

Ми розповідали, які помилки псують смак борщу. Тепер розповідаємо про продукти, які зроблять смак страви цікавішим та яскравішим.

Борщ — це класика української кухні, улюблена страва багатьох людей. Разом із Pixelinform розповідаємо, які незвичайні інгредієнти можна додати.

Карі

Хоча карі зазвичай асоціюється з індійською кухнею, смак цієї спеції, насичений та пряний, може стати чудовим доповненням до борщу. Він додасть несподівані нотки до традиційної страви. Однак важливо використовувати карі в невеликих кількостях, адже його смак дуже виразний і є ризик перебити інші інгредієнти.

Хмелі-сунелі

Ця спеція, відома нам переважно з кавказької кухні, також може успішно використовуватися у приготуванні борщу. Суміш хмелі-сунелі робить борщ більш насиченим, яскравим і наповнює його неповторним ароматом.

Коріандр

Якщо ви вирішили додати коріандр до борщу, використовуйте його мелену форму. Додавайте коріандр за 5 хвилин до готовності страви, щоб зберегти його аромат та смакові якості. Якщо ж у вас є зелень коріандру, накришіть її в тарілку порційно.

Селера

Цей овоч часто зустрічається в рецептах борщу, однак якщо ви ще не додавали її — саме час почати. Дрібно нарізане стебло селери додайте в обсмажку. Разом з іншими овочами селера зробить борщ свіжим і ароматним.

Постарайтесь не переборщити з інгредієнтами. Додавайте їх потроху, поступово пробуючи борщ, щоб знайти ідеальний баланс смаків. Також ми розповідали, які спеції не підходять для котлет.