До супу чи на перекус: такий пиріг готується простіше, ніж піца

Читать на русском
Автор
Пиріг виходить соковитим та ніжним
Пиріг виходить соковитим та ніжним. Фото lifehacker.ru

Така закуска сподобається близьким

До смачного ароматного борщу найкраще пасують пампушки з часником та сало. Однак, якщо цього нема, можна приготувати просто бутерброди або спекти пиріг нашвидкуруч.

Процес спрощує те, що замішувати тісто для цієї страви не доведеться, адже випічка готується з лаваша. А рецептом з нами поділилися на Instgaram-сторінці "zefirka recipes".

Як приготувати пиріг з лаваша

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий – 4-5 листів;
  • ковбаса – 130 г;
  • гриби – 100 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • молоко – 170 г;
  • моцарела – 100 г;
  • сіль, перець;
  • масло для змащування форми;
  • зелень для подачі;

Спосіб приготування:

  1. Форму змастити розтопленим маслом.
  2. Лаваш скласти "гармошкою" та викласти щільно у форму.
  3. Проміжки заповнити шматочками ковбаси та грибів.
  4. Для заливки зʼєднати яйця, молоко, сіль, перець та натертий сир.
  5. Вилити у форму, розрівнюючи виделкою.
  6. Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
  7. При подачі посипати зеленню.

Раніше ми писали, як приготувати простий рецепт з курки. Ніжнішого паштету ви не пробували.