Уся сім’я буде в захваті від такої вечері: як приготувати соковиті мазурики
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 540
![Смачна і соковита страва](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/f3/cad0c4e5-9711b40a2ee5d557a035a5f9e936ff3f.jpg?v=7532_1)
Ідеальний варіант смачної вечері
Мазурики — неймовірно смачна страва української традиційної кухні. Це ідеальний варіант вечері для всієї родини або навіть чудова страва для святкового столу. Раніше ми ділилися рецептом биточків без м’яса, а тепер розповідаємо, як приготувати мазурики по-волинськи.
Ця страва дуже соковита, смачна і має гарний вигляд. Рецептом поділилися на "ТСН".
Як приготувати мазурики по-волинськи
Інгредієнти:
- куряче філе — 800 г;
- яйця курячі — 3 шт;
- сир — 50 г;
- вершкове масло — 50 г;
- молоко — 25 мл;
- часник — на свій смак;
- сіль — на свій смак;
- панірувальні сухарі — 50 г.
Спосіб приготування:
- Пропускаємо куряче філе через м’ясорубку кілька разів, щоб фарш вийшов ніжним. Розтоплюємо вершкове масло і додаємо його до фаршу.
- Збиваємо яйця вінчиком. Додаємо до фаршу. Змішуємо також молоко, натертий сир із фаршем.
- Добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо сіль, перець і подрібнений часник.
- Знову перемішуємо і залишаємо фарш настоюватися на 20 хвилин. Вологими руками формуємо подовгуваті котлетки.
- Обвалюємо мазурики в панірувальних сухарях. Розігріваємо олію на сковороді.
- Обсмажуємо мазурики з обох боків до золотистої скоринки. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати ніжні відбивні з курки. Така страва швидко розлетиться навіть на святковому столі.