Уся сім’я буде в захваті від такої вечері: як приготувати соковиті мазурики

Читать на русском
Автор
540
Смачна і соковита страва
Смачна і соковита страва. Фото 24tv.ua

Ідеальний варіант смачної вечері

Мазурики — неймовірно смачна страва української традиційної кухні. Це ідеальний варіант вечері для всієї родини або навіть чудова страва для святкового столу. Раніше ми ділилися рецептом биточків без м’яса, а тепер розповідаємо, як приготувати мазурики по-волинськи.

Ця страва дуже соковита, смачна і має гарний вигляд. Рецептом поділилися на "ТСН".

Як приготувати мазурики по-волинськи

Інгредієнти:

  • куряче філе — 800 г;
  • яйця курячі — 3 шт;
  • сир — 50 г;
  • вершкове масло — 50 г;
  • молоко — 25 мл;
  • часник — на свій смак;
  • сіль — на свій смак;
  • панірувальні сухарі — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Пропускаємо куряче філе через м’ясорубку кілька разів, щоб фарш вийшов ніжним. Розтоплюємо вершкове масло і додаємо його до фаршу.
  2. Збиваємо яйця вінчиком. Додаємо до фаршу. Змішуємо також молоко, натертий сир із фаршем.
  3. Добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо сіль, перець і подрібнений часник.
  4. Знову перемішуємо і залишаємо фарш настоюватися на 20 хвилин. Вологими руками формуємо подовгуваті котлетки.
  5. Обвалюємо мазурики в панірувальних сухарях. Розігріваємо олію на сковороді.
  6. Обсмажуємо мазурики з обох боків до золотистої скоринки. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати ніжні відбивні з курки. Така страва швидко розлетиться навіть на святковому столі.