До святкового столу чи сімейного обіду: такі відбивні виходять дуже ніжними
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ніжні курячі відбивні з сиром у духовці](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/27/1a703665-7c13b2828c3a66b410bd94acb78a827d.jpg?v=8706_1)
Ви забудете про всі інші м’ясні страви
Ми любимо страви з ароматної, ніжної курочки. Це важливий інгредієнт багатьох страв. З неї можна приготувати навіть соковиті відбивні, які тануть у роті.
Незвичайним рецептом ділиться Today. Спробуйте запекти відбивні з курячого філе із сиром — і ви отримаєте справжнє задоволення. Така страва швидко розлетиться навіть на святковому столі.
Як запекти курячі відбивні з сиром
Інгредієнти:
- куряче філе – 500 г;
- твердий сир – 100 г;
- помідори – 2 шт.;
- майонез – 4 ст. л.;
- сушений базилік — половина ч. л.;
- сіль та чорний мелений перець – до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, сушимо і розрізаємо вздовж на дві половинки. Кожну відбиваємо за допомогою кулінарного молотка.
- Підготовлене м’ясо відправляємо на застелений пергаментом лист. Солимо, перчимо, посипаємо сухим базиліком і змащуємо 2 ст. л. майонезу. Залишаємо на півгодини, щоб курка промаринувалась.
- Помідори миємо та нарізаємо півкільцями. На кожен шматочок курячої відбивної викладаємо кілька шматочків помідора. Змащуємо майонезом.
- Підготовлене м’ясо посипаємо твердим сиром і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Гарячі курячі відбивні подаємо з будь-яким гарніром. Смачно за вуха близьких не відтягнете.