До святкового столу чи сімейного обіду: такі відбивні виходять дуже ніжними

Читать на русском
Автор
Ніжні курячі відбивні з сиром у духовці
Ніжні курячі відбивні з сиром у духовці. Фото lifestyle.today.ua

Ви забудете про всі інші м’ясні страви

Ми любимо страви з ароматної, ніжної курочки. Це важливий інгредієнт багатьох страв. З неї можна приготувати навіть соковиті відбивні, які тануть у роті.

Незвичайним рецептом ділиться Today. Спробуйте запекти відбивні з курячого філе із сиром — і ви отримаєте справжнє задоволення. Така страва швидко розлетиться навіть на святковому столі.

Як запекти курячі відбивні з сиром

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;
  • твердий сир – 100 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • майонез – 4 ст. л.;
  • сушений базилік — половина ч. л.;
  • сіль та чорний мелений перець – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, сушимо і розрізаємо вздовж на дві половинки. Кожну відбиваємо за допомогою кулінарного молотка.
  2. Підготовлене м’ясо відправляємо на застелений пергаментом лист. Солимо, перчимо, посипаємо сухим базиліком і змащуємо 2 ст. л. майонезу. Залишаємо на півгодини, щоб курка промаринувалась.
  3. Помідори миємо та нарізаємо півкільцями. На кожен шматочок курячої відбивної викладаємо кілька шматочків помідора. Змащуємо майонезом.
  4. Підготовлене м’ясо посипаємо твердим сиром і відправляємо все в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Гарячі курячі відбивні подаємо з будь-яким гарніром. Смачно за вуха близьких не відтягнете.