Ці приправи перебивають смак м’яса: не варто класти їх в котлети
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 933
Що варто додати до фаршу
Котлети — страва, яка знайома кожному з дитинства. Ми розповідали, які продукти покращують їх смак. Тепер поговоримо про приправи, які його псують.
Не всі знають, що саме спеції роблять котлети по-справжньому особливими. Разом з Ukr.Media розповідаємо про вдалі і невдалі комбінації з фаршем.
Які спеції можна додавати у фарш для котлет?
- Мускатний горіх — пікантний аромат чудово доповнює смак м'яса, але важливо не перестаратися — додайте зовсім трішки, щоб не перебити основний смак.
- Кориця створює несподіване, але дуже вдале поєднання. Додайте трохи кориці в свинячий або курячий фарш, і котлети отримають пікантну нотку.
- Майоран чудово поєднується з будь-яким видом м'яса, роблячи його більш соковитим та ароматним.
- Паприка додає котлетам не лише красивого кольору, але й приємного солодкувато-гострого смаку.
Яких спецій краще уникати?
- Хмелі-сунелі — ц популярна приправа не підходить для котлет. Вона має занадто сильний та специфічний аромат, який може перебити смак м'яса.
- Комбіновані приправи з магазину. Це різні суміші спецій, які часто використовуються для супів. Вони можуть надати їм небажаного присмаку.
- Надто ароматні трави, такі як базилік, розмарин, чебрець. Вони можуть перебити смак м'яса, тому їх краще використовувати для інших страв.
Не переборщуйте з кількістю спецій, адже це може зіпсувати смак котлет. Також ми розповідали, що зробити з фаршем перед приготуванням.