Будуть готові уже за 10 хвилин: мариновані печериці стануть чудовою закускою до шашлику

Читать на русском
Автор
Таких смачних грибів ви ще не куштували
Таких смачних грибів ви ще не куштували. Фото 1000.menu

Результат вас неодмінно вразить

До шашлику можна приготувати безліч смачних закусок: зробити смачний салат з томатів, замаринувати огірочки або нашвидкуруч замаринувати невеликі печериці. Ця страва стане чудовим доповненням до м'яса та ще більше розкриє його смак.

Гриби виходять пікантними та хрумкими, і неодмінно сподобаються близьким. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".

Як замаринувати гриби

Інгредієнти:

  • печериці невеликі — 1 кг;
  • оцет 6% — 150 мл;
  • олія без запаху — 100-150 мл;
  • сіль — 1,5 ч. л.;
  • цукор — 1 ст. л.;
  • перець горошком — 10 шт.;
  • лавровий лист — 4-5 шт.;
  • часник — 4-6 зуб.;

Спосіб приготування:

  1. Гриби промити.
  2. У каструлю вилити олію, оцет, додати часник, сіль, перець горошок, цукор, викласти гриби, перемішати.
  3. Поставте на вогонь, прокип'ятити кілька хвилин.
  4. Покласти гриби у відповідний посуд і поставте в холодильник маринуватися.

Раніше ми писали, який салат взяти з собою до шашлику. Усі одразу забудуть про м'ясо.