Будуть готові уже за 10 хвилин: мариновані печериці стануть чудовою закускою до шашлику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Таких смачних грибів ви ще не куштували](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/90/e0d2c28d-595bf2caeb5fc5780f8831e59650190c.jpg?v=6841_1)
Результат вас неодмінно вразить
До шашлику можна приготувати безліч смачних закусок: зробити смачний салат з томатів, замаринувати огірочки або нашвидкуруч замаринувати невеликі печериці. Ця страва стане чудовим доповненням до м'яса та ще більше розкриє його смак.
Гриби виходять пікантними та хрумкими, і неодмінно сподобаються близьким. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".
Як замаринувати гриби
Інгредієнти:
- печериці невеликі — 1 кг;
- оцет 6% — 150 мл;
- олія без запаху — 100-150 мл;
- сіль — 1,5 ч. л.;
- цукор — 1 ст. л.;
- перець горошком — 10 шт.;
- лавровий лист — 4-5 шт.;
- часник — 4-6 зуб.;
Спосіб приготування:
- Гриби промити.
- У каструлю вилити олію, оцет, додати часник, сіль, перець горошок, цукор, викласти гриби, перемішати.
- Поставте на вогонь, прокип'ятити кілька хвилин.
- Покласти гриби у відповідний посуд і поставте в холодильник маринуватися.
Раніше ми писали, який салат взяти з собою до шашлику. Усі одразу забудуть про м'ясо.