Візьміть цей салат з собою до шашлику — і всі забудуть про м’ясо: простий рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 523
![Чудовий рецепт салату з авокадо](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/3b/c348e268-09b6c6773b0c7894d547e8fbe86aa3b2.jpg?v=8198_1)
Закуска виходить ситна, смачна і свіжа
Ми розповідали, як приготувати смачний салат з кальмарами. Тепер ділимось рецептом смачного салату, який може стати чудовим гарніром до шашликів.
Цей салат – справжня знахідка для тих, хто шукає швидку, легку та смачну страву. Він готується за лічені хвилини з доступних інгредієнтів. Рецептом поділились на порталі "Порадниця".
Інгредієнти:
- 5 варених яєць
- 1 великий свіжий огірок
- 1 стигле авокадо
- 3 столові ложки натурального йогурту
- 2 столові ложки майонезу
- 2 зубчики часнику
- сіль
- чорний мелений перець
Спосіб приготування:
- Відваріть яйця протягом 10 хвилин. Остудіть їх, очистіть від шкаралупи і наріжте дрібними кубиками.
- Огірок вимийте, обсушіть і також наріжте дрібними кубиками.
- Авокадо розріжте навпіл, вийміть кісточку і очистіть від шкірки. М'якоть авокадо наріжте дрібними кубиками.
- У мисці змішайте нарізані яйця, огірок та авокадо.
- Для заправки з'єднайте йогурт, майонез, подрібнений часник, сіль та перець. Додайте заправку до салату і добре перемішайте.
Якщо плануєте взяти салат з собою — наповніть заправкою окрему баночку, і змішайте салат безпосередньо перед вживанням, так буде смачніше. Також ми ділились рецептом салату "Нарцис".