Ці огірки можна їсти уже за 10 хвилин: як їх замаринувати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Огірочки виходять хрумкими та дуже смачними](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/fa/df303b98-9189f74b70490a5535cf11956eef0fa5.jpg?v=2529_1)
Найпростіший рецепт маринування огірків
Нарешті настав сезон огірочків, а отже можна приготувати безліч смачних салатів, як от, наприклад, з капустою та огірками або ж огірками та помідорами. Окрім цього, цей овоч можна замаринувати.
Зробити це вдасться на раз-два, а смакувати можна буде уже за лічені хвилини. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "top_havchik".
Як приготувати малосольні огірки
Інгредієнти:
- огірки – 350 г;
- кріп – пучок;
- олія – 2 ст. л.;
- часник – 3 зуб.;
- оцет – 1 ст. л.;
- сіль – 1/2 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Огірки помити, відрізати "попки", розрізати на чотири частини уздовж.
- Викласти овочі в пакет.
- Змішати сіль, спеції, тертий часник, олію, оцет, кріп.
- Залити маринадом огірки та добре перемішати у пакеті.
- Залишити в холодильнику на 5-10 хвилин, перекласти у посудину для зберігання та можна їсти.
Раніше ми писали, як приготувати оригінальний салат "Сонячний настрій". Він дешевий, але яскравий та подобається усім.