Ці огірки можна їсти уже за 10 хвилин: як їх замаринувати

Читать на русском
Автор
Огірочки виходять хрумкими та дуже смачними
Огірочки виходять хрумкими та дуже смачними. Фото delo-vcusa.ru

Найпростіший рецепт маринування огірків

Нарешті настав сезон огірочків, а отже можна приготувати безліч смачних салатів, як от, наприклад, з капустою та огірками або ж огірками та помідорами. Окрім цього, цей овоч можна замаринувати.

Зробити це вдасться на раз-два, а смакувати можна буде уже за лічені хвилини. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "top_havchik".

Як приготувати малосольні огірки

Інгредієнти:

  • огірки – 350 г;
  • кріп – пучок;
  • олія – 2 ст. л.;
  • часник – 3 зуб.;
  • оцет – 1 ст. л.;
  • сіль – 1/2 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Огірки помити, відрізати "попки", розрізати на чотири частини уздовж.
  2. Викласти овочі в пакет.
  3. Змішати сіль, спеції, тертий часник, олію, оцет, кріп.
  4. Залити маринадом огірки та добре перемішати у пакеті.
  5. Залишити в холодильнику на 5-10 хвилин, перекласти у посудину для зберігання та можна їсти.

Раніше ми писали, як приготувати оригінальний салат "Сонячний настрій". Він дешевий, але яскравий та подобається усім.