Просто готується, швидко з’їдається: готуємо салат із того, що є в холодильнику
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Салат з яйцями, редькою та огірками](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/ce/62ab0cb6-c5a827ecde81e7c631babdbcdf647ce0.jpg?v=9107_1)
Відмінно до сімейного обіду чи вечері
Ні сімейна вечеря, ні святковий стіл не обійдеться без різноманітних салатів. Ця страва готується дуже швидко і просто – потрібно просто нарізати необхідні інгредієнти, змішати та подати на стіл.
Незважаючи на величезну кількість рецептів страв, ми з "Бабусиними рецептами" поділимося ще одним. Салат з редиски, огірків та яєць вийде легким, але водночас ситним та свіжим. Їм точно захочеться ласувати кожен день, поки в холодильнику будуть огірки та зелень.
Як приготувати салат з редьки, огірків та яєць
Інгредієнти:
- листя салату;
- курячі яйця – 4 шт.;
- редис – 1 пучок;
- цибуля зелена — 2 — 3 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- майонез (сметана чи білий йогурт) – 3 – 4 ст. л.;
- сіль, чорний мелений перець – до смаку.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути та дрібно нарізаємо.
- Листя салату, редьку, цибулю та огірок миємо та сушимо. Салат подрібнюємо, редис нарізаємо невеликими скибочками, а огірок нарізаємо кружальцями. Нарізаємо зелену цибулю.
- Всі підготовлені інгредієнти змішуємо в салатнику, додаємо майонез, солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
Готовий салат подаємо з ароматними, ніжними котлетами. Ви отримаєте багато задоволення.