Поховала двох дітей та виховує онуку: що відомо про маму Анастасії Заворотнюк, і де її батько (фото)

Читать на русском
Автор
6524
Актриса Анастасія Заворотнюк зі своєю родиною Новина оновлена 04 червня 2024, 10:24
Актриса Анастасія Заворотнюк зі своєю родиною. Фото Колаж "Телеграф"

У мережі випливли архівні кадри з батьками Заворотнюк

У четвер, 30 травня, стало відомо про смерть російської актриси та зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. 53-річна артистка пішла із життя після тривалої онкологічної хвороби. "Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про батьків померлої зірки.

Як виявилося, Анастасія Заворотнюк народилася в Астрахані у небагатій творчій родині, і змалку мріяла стати акторкою. Мама актриси, народна артистка РРФСР Валентина Борисівна Заворотнюк працювала у місцевому театрі юного глядача. Батько Юрій Андрійович Заворотнюк був випускником режисерського факультету Щукинського училища. Він працював постановником на телебаченні, займався в основному документальними стрічками різних жанрів. Також Анастасія Заворотнюк мала старшого брата Святослава, саме він просив у батьків сестричку.

Анастасія Заворотнюк, батьки, архівні фото

Мама Заворотнюк Валентина Борисівна активно брала участь у сім’ї Анастасії, особливо у питаннях виховання дітей. Саме вона виростила Майка та Анну, а потім зайнялася і вихованням маленької Міли.

родина Анастасії Заворотнюк

На долю цієї жінки випало багато випробувань. Спочатку у 2014 році вона поховала чоловіка Юрія Заворотнюка, потім у 2018 році помер від хвороби її син Святослав. Тепер же у свої 80 років Валентина Борисівна поховала 53-річну дочку Анастасію.

Анастасія Заворотнюк із мамою

Тим часом, у пресі пліткують про те, чи залишиться після смерті Заворотнюк її мама Валентина Борисівна жити у сімейному особняку, і чи продовжить займатися вихованням маленької онучки Міли.

Раніше "Телеграф" розповідав, що шахраї виманюють гроші від імені рідних Заворотнюк. Як відреагував чоловік Петро Чернишов.