Ситні і смачні сирники: як приготувати ідеальний солоний сніданок з картоплею
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Картопляні сирники](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/97/4a9a38f1-d3d7ab2201c12fd7aefad5f9e038e97f.jpg?v=3486_1)
Розповідаємо, як приготувати солоні сирники з картоплею
Ароматні та смачні сирники — ідеальний варіант сніданку, обіду або навіть перекусу. На перший погляд, приготувати їх дуже просто, однак є деякі нюанси. Тепер розповідаємо, як приготувати особливо смачні сирники з картоплею.
Так страва стає не лише смачною, але й ситною. Рецептом поділилися на порталі Pixelinform.
Як приготувати картопляні сирники
Інгредієнти:
- сир — 300г;
- картопля — 1 шт;
- яйце — 1 шт;
- борошно — 2 ст. л.;
- сметана — 1,5 ст. л.;
- сіль, сода — дрібка.
Спосіб приготування:
- Картоплю тремо на терці та віджимаємо зайву рідину. Сир розминаємо виделкою та змішуємо його з тертою картоплею.
- Додаємо яйце та сіль. Добре перемішуємо.
- Додаємо до тіста борошно та сметану. Гасимо оцтом соду і також додаємо до тіста. Ретельно перемішуємо до однорідності.
- Викладаємо тісто на стіл. Формуємо з маси, яка вийшла, коржики. Обвалюємо їх у борошні.
- Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо сирники з обох сторін до золотистості.
- Подаємо сирники зі сметаною та кропом. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати пиріг на кефірі з яйцем та зеленню. Ми поділилися простим рецептом, який не забере у вас багато часу.