У світлому костюмі та кедах: королева Летиція зачарувала новим елегантним вбранням (фото)

Читать на русском
Автор
1081
Королева Летиція в елегантному костюмі Новина оновлена 29 травня 2024, 11:31
Королева Летиція в елегантному костюмі. Фото Фото Getty Images

Летиція підкреслила свій образ мінімалістичними аксесуарами

Кожен вихід у світ 51-річної королеви Іспанії Летиції супроводжується підвищеною увагою, оскільки її образи завжди виглядають стильно та елегантно. Дружина короля Філіпа VI нещодавно відвідала захід у Мадриді, вкотре зачарувавши своїм ніжним вбранням.

"Телеграф" повідомляє, що королева Летиція була присутня на конкурсі наукових монологів Solo De Ciencia("Тільки наука"). Вона вибрала елегантний білий костюм, підкресливши його зручним взуттям.

Корольова Летиція
Фото: Getty Images

Дружина короля Філіпа VI з’явилася на заході у костюмі, який складався з гарної блузи з бежевими вставками, без рукавів з круглим вирізом та рюшами різного розміру, а також штанів прямого крою. Летиція віддала перевагу білим кедам від Vivobarefoot замість каблуків.

Королева Летиція у розкішному костюмі
Фото: Getty Images

Свій look короля Іспанії доповнила шкіряною сумкою із квадратними деталями та золотими пряжками від Massimo Dutti. Свій образ Летиція завершила мінімалістичними аксесуарами: золотими сережками та каблучкою. На ній був легкий макіяж, яким вона підкреслила свої виразні очі.

Королева Летиція в елегантному костюмі
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, королева Іспанії Летиція здивувала масивними лоферами за 435 доларів. Взуття виявилося витвором модного бренду Hugo Boss.