Впораєтеся за п'ять хвилин: легкий салат з тунцем та овочами сподобається близьким
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Салат з консервованим тунцем може стати корисним перекусом
В сезон смачних овочів та фруктів, здається, що хочеться харчуватися лише ними. Причому, їх можна не лише вживати як доповнення до гарніру, але й робити самостійною стравою у вигляді салату, додавши курку чи рибу.
Одним із таких рецептів ми сьогодні хочемо поділитися з вами. А опублікували його на Instagram-сторінці "iriska dimitrova".
Як приготувати овочевий салат з тунцем
Інгредієнти:
- авокадо – 1 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- помідор – 1 шт.;
- яйця варені – 2 шт.;
- тунець консервований – 1 банка;
- кукурудза консервована – ½ банки
Інгредієнти для заправки
- грецький йогурт – 2-4 ст. л.;
- гірчиця – 1/3 ч. л.;
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- Авокадо, огірок, помідор та яйця нарізати кубиками та викласти у глибоку миску.
- З тунця злити рідину, трішки розім'яти виделкою та додати до майбутнього салату.
- Додати консервовану кукурудзу.
- В окремій тарілці змішати грецький йогурт з гірчицею, сіллю та перцем.
- Готову заправку додати до салату та все добре перемішати.
Раніше ми писали, що зробити з капустою, щоб вона стала неймовірно смачною. Хитрий трюк зробить простий салат розкішним.